Ja-tak til svin

Quoted post

Mads

#31

2013-07-16 16:56

Svinekød er klamt. Tag jer sammen mennesker, hvorfor tror i der er to gange billiger end oksekød?? Fordi det er noget lort i spiser.

Svar


Gæst

#49 Re:

2013-07-16 18:03:19

#31: Mads -

Fis hjem til dit lorteland møgperker og knep en ged og din mor

DF'eren

#75 Re:

2013-07-16 19:51:42

#31: Mads -

Vås.

Kaviar er meget dyrere end hønseæg. Er hønseæg så noget lort?

Din logik holder ikke vand, "Mads"..

 

Dansker med stort D

#110 Re:

2013-07-16 21:52:33

#31: Mads -  

 

Så hold dig fra svin,det er dit problem... Der må være bare en grund til du er i dk!!! Hvis du syntes dk er et dejligt land at leve i,hvorfor så lave om på det ? Måske det er bedst at du tager tilbage hvor du/ familie stammer fra så du ikke skal tænke på den ulækker mad vi spiser her i Norden!!!
Evangaline

#181 Re:

2013-07-17 07:01:11

#31: Mads -

Det muligt du syntes det er KLAMT at spise svin Mads, jeg syntes det KLAMT at spise HALAL-SLAGTET KØD


Gæst

#246 Re:

2013-07-17 09:08:29

Sikke noget sludder! :-(

Gæst

#375 Re: Mads

2013-07-17 12:59:54

#31: Mads -

Så må du jo bare spise græs som kørerne.

Dennis Lund Nielsen

#434 Re: Forbandede Møgperker

2013-07-17 15:41:11

#31: Mads -

Nok fordi oksekød er dyere i produktion, et ord du aldrig kommer til at forstå fordi alt hvad du gør er at Nasse på den DANSKE stat Aka. DANSKERE

Stadig mig

#439 Re: Forbandede Møgperker

2013-07-17 15:46:59

#31: Mads -

og nå ja, jeg kender nogle religiøse perkere, som dig, der heller ikke spiser grisekød, så blev de serveret noget, uden at vide det selvfølgelig, og de sagde at det var det bedste kød de nogensinde havde smagt.


Gæst

#513 Re:

2013-07-17 19:16:25

#31: Mads -

eller også er det rent faktisk fordi det er dyrere at fede en ko op end en gris ? men hvad ved jeg


Gæst

#738 Re:

2013-07-18 17:29:02

#31: Mads -

nej. Det er billigere, fordi en griseso får 12 grise ad gangen 2 gange om året og grisene er slagteklar, når de er 3-4 måneder gamle.

Mens en ko får højst 1 kalv om året, den skal bruge mere plads, andet foder, og det varer 2 år, før den er slagteklar. Og den ødelægger vores klima.

 

Grise er prima, hurtigtvoksende, billigt protein. Og det smager fantastisk.

Og der går kun skriget til spilde. Alt andet udnyttes.