Offentlig amning

Quoted post

Rocky

#172 Naturligt.........

2013-06-19 15:55

Aller, som er for amning på en cafe har kun et argument og der er "Det er naturligt" eller "Så kig den anden vej" eller " Så må de bygge amme rum"
Det eneste jeg hører er " Så må de andre gøre....bla bla bla..."
Kom nu med nogle fornuftige løsningsforslag istedet for det der med "De andre må bare gøre....bla bla bla..."
I Danmark har mødre og børn masser af fordele og vi andre er super fleksible og betaler gerne til Jeres børn gennem skatten. Vi fjerner da bare børnepengene fra Jer og bruger pengene på og bygge amme rum. Det kan ikke passe, at en forretning skal miste bord kapacitet for og bygge et rum til Jer + forretningen mister omsætning da der pludselig er færre borde.
Det er også svært, at kigge den anden vej da man sidder ret tæt i en cafe.
Brug en malke maskine, så I har mælk i en flaske når I skal på cafe, så er problemet løst.
En cafe er heller ikke et offentligt sted......det er en privat virksomhed. I kan amme alt det I vil i en park på en bænk eller et andet offentligt sted.
I vil ikke acceptere andres holdning end Jeres egen og det er sgu da trist.
Smid nogle løsningsforslag på bordet istedet for og skubbe den over til andre og sige det er alle os, som der er noget galt med.

Svar


Gæst

#175 Re: Naturligt.........

2013-06-20 11:00:05

#172: Rocky - Naturligt......... 

 Du må gerne sidde og spise på cafe men en ammande mor må ikke??? De fleste cafeer tillader ikke du sidder ved bordet, med mindre du har købt noget, ergo en betalende kunde.... Så hvor mister de penge henne? En cafe er offenlig selvom det er en virksomhed.... Alle og enhver kan komme ind, dertil navnet offentligt tilgængelig... Forstår ikke din holdning, du lyder dobbel morralsk, når du skriver at VI ikke kan acceptere andres holdninger, også DU selv kommer med denne udtagelse... Bare min mening og holdning...Kan du acceptere det??