NEJ tak til den nye offentlighedslov

Quoted post

Susanne

#2160 Qvortrup, din tumpe!

2013-06-07 16:24

"Det er ikke noget, der rykker halvanden millimeter i forhold til danskernes holdning til politik. Det er en sag, der optager medierne og.. ja, medierne. Dagens demonstration på Christiansborg sagde alt. Der var et par jurastuderende og nogle fra Journalistforbundet, og de kunne vel knap rundt 100 mand. De prøvede at lave et mørklægningsstunt, men det havde bare et forkølet præg over sig. Så den folkelige manifestering kom aldrig. Det er bare noget, der har optaget Information, Politiken og DR Deadline mere end den almindelige dansker," siger Henrik Qvortrup.

Og JEG siger: Qvortrup - hvor var du, da 3-4000 mennesker demontrerede d. 15. maj, og hvor var du, da vi afleverede over 85.000 underskriften dagen før den såkaldte demo, du omtaler her, som der overhovedet ikke var indkaldt til. Det var blot de unge mennesker fra Mørklægningsministeriet. Sæt dig dog ind i sagerne, før du udtaler dig!


http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-69112359:enige-tv2dkl%C3%A6sere-ny-lov-er-en-skamplet-for-danmark.html?fbs

Svar

Niels W

#2162 Re: Qvortrup, din tumpe!

2013-06-07 17:31:19

#2160: Susanne - Qvortrup, din tumpe!

Tak for den flotte indsats!

Næste mål må være at sørge for, at de politikere, der stemte for loven eller bekvemt blev væk fra afstemningen, bliver stillet personligt og synligt til regnskab op til næste valg.

Hvad angår Qvortrup, selve symbolet på spindoktorvældets forpestning af den politiske journalistik: Hans eneste funktion, både som spindoktor og journalist/kommentator, har altid været at forpeste den offenlige debat med hånlige, faktafattige karrikaturer af dem, han er uenig med. Intet nyt dér. Ufatteligt, at TV2 forsat betaler ham penge for at nedbryde den troværdighed, rigtige journalister som Kaare R. Skou møjsommeligt havde opbygget.


Gæst

#2172 Re: Qvortrup, din tumpe!

2013-06-10 15:21:56

#2160: Susanne - Qvortrup, din tumpe!

Jeg er ikke helt klar over reglerne for, hvad mn egentlig må sige om andre mennesker på nettet, og han er vel sådn en slags menneske, tror jeg da måske. Men det, jeg har lyst til sige, det er virkelig virkelig grimt. Har det irriternde lille spin-hovede nogensinde hørt om 'vederhæftighed'? Eller er det begreb bare håbløst forældet i 'moderne' journalistik og politik?

 

Det nye råd, du fortæller om, har de mon etableret en hjemmeside eller noget? Dejligt initiativ i hvert fald.

 

Hej fra Dorthe