NEJ tak til den nye offentlighedslov

Quoted post


Gæst

#1590

2013-05-10 17:14

Jeg tror ikke på at det kan være rigtigt at så snart valgte folketingsmedlemmer kommer i regering, så ændre de holdning til yderligere lukkethed i forvaltningen. Det kan kun resultere i misbrug, og fortrængninger i lovgivningsarbejdet.

Svar


Gæst

#1612 Re:

2013-05-11 12:25:43

#1590: -

Ja, det  er så morsomt at se den video, som Bødskov lagde ud, da de var i opposition. Der var forslaget til den ny offentlighedslov jo helt forfærdeligt, der dukkede jo altid noget op, når journalisterne bad om aktindsigt osv. osv

Denne regering virker så uerfarne, så star struck over erhvervslivet, Kina, så lette at trække rundt ved næsen af embedsmændene. Deres politik er baseret på, hvad EU og erhverslivet ønsker.

 

Og i går udtalte Lars Løkke til Berlingske, at det ikke var forbi med reformerne, når han kom til magten! Vi er slet ikke færdige endnu. De er vist ikke tilfredse før de uarbejdsdygtige sulter og bor under broerne. Hvilket samfund kommer der ud af den asociale nedskæringspolitik? Der må nødvendigvis komme mere kriminalitet og social uro, hvis folk ikke har råd til mad og bolig. Skal de rige så bare hegne sig ind med pigtråd på muren og bevæbnede vagter. De griner og griner når enhedslistens gamle kommunister taler om revolutionen, men de gøder jo selv jorden, hvis de forarmer større og større dele af befolkningen. 1 maj viste med al tydelighed, at folk er ved at få nok af nedskæringspolitikken.