Stop brud på børns rettigheder!

Quoted post


Gæst

#1

2013-05-02 20:51

Det er ikke kun lovbrud, men falske, opdigtede og udokumenterede journaoplysninger der anvendes kvit og frit af den enkelte socalrådgiver. der er tale om groft magtmisbrug.

Svar


Gæst

#33 Re:

2013-11-24 18:49:19

#1: -  

 

Brian Dam

#39 Re:

2013-11-26 02:35:11

#1: -

Jeg kan dertil kun være helt enig.

Det er fuldstændig sindsygt at forældre, som evner at passe deres egne børn, som måske blot skal have hjælp i forhold til at få viden, at skulle have tvunget barnet væk fra sig, når disse voksne og børn har det godt med hinanden og på ingen måde har kriminelle forhold samt at barnet lever efter bedste velgående.

 

Mor til 2

#57 Re:

2014-11-12 12:27:44

Ja har været ude for flere gange at akterne har ændret datoer ved udlevering af aktindsigt, at man har kopiret fra det ene barns sagakter og indsat på det andetegen barn i forbindelse med en 50 undersøgelse, har fået udleveret akter der var de samme "bare i forskellige eksemplar" efter at de var indgået i forvaltningen, afsender har ligeledes udleveret det sendte ark, hvori man kan se at der efterfølgende er redigeret, slettet i det tilsendte oveni med fiktive underskrifter.... oveni blev der slettet, også af en sagsbehandler, i cv på jobnet udd. mv. indsat lægelige oplysninger mv. for at man kunne forme sin egen historie enslydende med forvaltningens, hvorfra de lægelige oplysninger er fra vides ikke, blev trukket igennem en forældreevne undersøgelse baseret på redigeret akter og et tværfagligt team bestående af forvaltningens egne folk også på redigeret akter. resultatet var ikke positivt, og når man klager over manglende udlevering af akter ell. redigeret akter efter de er indgået i forvaltningen, redigerer forvaltningen "videre i akterne" og de får koncekvenser i andre afdelinger i kommunen!!