Stop sexuelt misbrug af dyr (Forbyd zoofili i Danmark!)

Quoted post


Gæst

#335 Danmarks vækst afhænger af Dyrebordeller!

2013-04-10 15:59

Slap af i lede homofober. Dyresex er kommet for at blive og jeres perverterede konservertive livssyn ændrer ikke på det. Her er et par gode grunde.

1. De lider IKKE. Hvis de gør er det ulovligt! Og hvis hunden/hesten/papagøjen kan få den op at stå er det vel i orden den knalder med hvem de vil.
2. Hvor går alle de stakkels frustrede sodomister hen efter jeres forbud træder i kraft? Lige nu tager de til Jydske bordeller. I fremtiden er det måske katte og folks børn der står for skud pga sexuelle frustrationer.
3. Start med af forbyde at landmænd bogstaveligt talt spiller den af på deres orner for at få dem til at pare sig med søerne - det er sku perverst OG statsstøttet.
4. I disse "vi har ikke råd til velfærd"s-dage bør vi udnytte Danmarks gode ry og i stedet bruge landbrugsstøtten til at støtte dyrebordeller overalt i landet for at få landets økonomi på fode. Det er bedre end at skære i de ydelserne til Danmarks fattige (mennesker).
5. Få jer et liv og kæmp for noget der giver mening. Fx for velfærd og mod sult.

Ps. Hvis i mod al logisk fornuft får et forbud igennem bør jeres næste forbud være mod hunde, duer og delfiner (ja!) som bullier hinanden vha. deciderede voldtægter mod deres artsfæller. Det er sku sygt men det er vel bare naturligt i jeres optik.

Svar

Meld.

#346 Re: Danmarks vækst afhænger af Dyrebordeller!

2013-04-14 21:47:53

#335: - Danmarks vækst afhænger af Dyrebordeller!

Hvem er du? og hvad er det for en gang sygelig, pervers og klam spalte af lort at fyre af! Dyresex, er kun for sygeligt afstumpede klamme mennesker, som er så uduelig grimme og dumme, så de ikke er i stand til at finde nogle kvinder som gad og røre dem det 1) - 2) er at når man har den slags holdninger som du sidder og ytrer rent offentligt er der jo noget der er rag rustende galt inden i dig selv og netop sådan nogen som dig, som er til stor fare ikke kun for dyrene, men for alt hvad der rør sig af  småt og uskyldigt. Dyrebordeller?. sagde du det?- Har dyret måske fortalt dig at det kan lide det?- du bilder dig vel ind at det er sådan ell bilder du dig osse ind, at du kan snakke med dem?- Syge satan!  De Lider ikke??? for hvis hvad? - hvis du ikke var i stand til at snakke ell ytre dig Ville det 3) være meget bedre og sundere for Danmarl især og 4) Måske det næste at man lavede et Sodomist Bordel hvor 5) at alle de afstumpede klamme mennesker som er så sygeligt sexfikserede på at give den i røven, som Sodomister jo også er, og dog mest på småuskyldige dyr.- 6) kunne blive samlet på bordeller landet over, når denne lov om dyresex bliver forbudt og strafbart- så dem der var mest perverterede, som dig kunne stå til skue og få den af alle de sodomister, som kunne betragte dig i et bur og når de var færdige kunne man jo sy dit røvhul sammen igen og sørge for at du ingen mærker havde?- så kunne du måske forstå betydningen af hvad og hvordan det er at være et dyr i din egen verden!- hvis du synes min kommentar er for konservativt et livsyn. Skal du bare vide at det ingenting er ved siden af dit sygelige, perverse afstumpede livsyn, som skinner så klart igennem din kommentar! Homofober?- At du er så uinteligent, at du sammenligner dyresex og dyrebordeller med en sygelig skræk for homoseksualitet, viser sku bare at du er direkte dum! Der er ingen her i dette forum som har udtalt sig omkring andet end dyresex og at det er og bliver forkert og netop skal lovgives således at mennesker som ikke er raske og som sidder og ytrer sig om at dyrebordeller er kommet for at blive vil blive undersøgt nærmere i tæt lup hold og blive straffet mere end hårdt for deres ugerninger! mit håb er at det bliver sammenlignet med at have sex med uskyldigheder, som dyr er i samme grad som børn og hvis det skulle stå til mig, bliver det mange år bag tremmer og meget professionel hjælp, der hvor mennesket ikke er gået helt tabt. For syge individer, som du er tror jeg ikke der er meget håb i fremtiden! - men jeg håber du vil gøre mere opmærksom på dig selv!