Stop sexuelt misbrug af dyr (Forbyd zoofili i Danmark!)

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Stop sexuelt misbrug af dyr (Forbyd zoofili i Danmark!).


Gæst

#326

2013-02-26 13:12

Jeg siger bare fy for f.....
Noget så afskyeligt.

Gæst

#327

2013-03-09 17:39

burde være sådan man blot kunne "dele" på ens egen tidslinie.

Gæst

#328

2013-03-10 01:32

Det skal bar forbydes længere er den ikke!

Gæst

#329

2013-03-10 22:10

Det er flovt at sådan et jordnært og logisktænkende land ikke allerede har indført den lov.

Gæst

#330

2013-03-18 16:15

Helt ærligt så er der ingen logik, i at det skulle være lovligt. Bør ses som voldtægt, da dyret aldrig kan give sit samtykke.

Gæst

#331

2013-03-29 10:10

tager 1ooprocent afstand for alt dyremishanling halalslagtning sex mod dyr ovs føj jeg grammes ved de folk :( de skulle ha samme Tur !!! men mennesker dem må man jo ikke gøre noget ved .(

Gæst

#332

2013-04-07 09:11

ejer af 2 hunde og sidder med den tungeste følelse og fatter ikke at det findes så SELF en underskrift !!!!

Gæst

#333 vil osse men hvordan linker jeg????? jeg har fået mach og ret dum til det

2013-04-07 09:15


Gæst

#334

2013-04-09 19:13

Hvor pervers kan man være? Selvfølgelig skal det være forbudt at have sex med dyr!
M.v.h. Jacques.

Gæst

#335 Danmarks vækst afhænger af Dyrebordeller!

2013-04-10 15:59

Slap af i lede homofober. Dyresex er kommet for at blive og jeres perverterede konservertive livssyn ændrer ikke på det. Her er et par gode grunde.

1. De lider IKKE. Hvis de gør er det ulovligt! Og hvis hunden/hesten/papagøjen kan få den op at stå er det vel i orden den knalder med hvem de vil.
2. Hvor går alle de stakkels frustrede sodomister hen efter jeres forbud træder i kraft? Lige nu tager de til Jydske bordeller. I fremtiden er det måske katte og folks børn der står for skud pga sexuelle frustrationer.
3. Start med af forbyde at landmænd bogstaveligt talt spiller den af på deres orner for at få dem til at pare sig med søerne - det er sku perverst OG statsstøttet.
4. I disse "vi har ikke råd til velfærd"s-dage bør vi udnytte Danmarks gode ry og i stedet bruge landbrugsstøtten til at støtte dyrebordeller overalt i landet for at få landets økonomi på fode. Det er bedre end at skære i de ydelserne til Danmarks fattige (mennesker).
5. Få jer et liv og kæmp for noget der giver mening. Fx for velfærd og mod sult.

Ps. Hvis i mod al logisk fornuft får et forbud igennem bør jeres næste forbud være mod hunde, duer og delfiner (ja!) som bullier hinanden vha. deciderede voldtægter mod deres artsfæller. Det er sku sygt men det er vel bare naturligt i jeres optik.
Æmær

#336 Hvis du var en gris

2013-04-10 16:30

Hvis du var en gris. Ville du så helst:
1. Leve dit liv i et dyrebordel. Fordele/ulemper sex med mennesker.
2. Leve et kort liv som industrigris i en bås. Fordele/ulemper: Klippet hale og tænder. Lille bås og 20%chance for at blive kasseret pga sygdom og brækkede ben fra dyretransport. Tvangssex med andre svin. Tidlig slagtning. Pænt mange vacciner og antibiotika.

Gæst

#337

2013-04-13 21:21

I får det til at lyde som om der står i loven, at det er okay at voldtage et dyr.
Der er stor forskel på voldtægt, tvang og mashandling og så et specielt og intimt forhold mellem
2 dyrearter. For ja, vi er sgu også dyr! Skulle vi så også straffe en kanin der 'humper' en lille
hund?
Jeg mener personligt, at hvis hverken dyr eller menneske lider eller bliver decideret tvunget
til den sexuelle aktivitet med den anden, så er der ikke noget i vejen med det.
Drop jeres udråb om voldtægt og mishandling. Hvad så hvis en mand havde sex med en hoppe og
hoppen rent faktisk kunne lide det? Er det så stadig mishandling? Nogle dyr synes rent faktisk om
at have sex med mennesker. Måske ikke af samme grund som mennesker, men derfor er det her stadig
en meget individuel sag. At kriminalisere noget en del mennesker har fået til at fungere fint
med deres eller andres dyr er sgu da for latterligt. Bare fordi 2 individer ikke burde være sammen
når man snakker naturens gang osv. så betyder det ikke vi nødvendigvis skal blande os.
Det svare lidt til at sige at homoseksualitet skal gøres ulovligt igen, fordi det ikke er 'meningen' at 2 mænd skal være sammen eller at 2 kvinder skal være sammen.

Personligt ville jeg aldrig have sex med et dyr, men det betyder ikke jeg rakker ned på de
der gerne vil.

Ærligt talt, så får jeg efterhånden kvalme af alle de ting folk mener de skal blande sig i.
Det er jo heller ikke ligefrem noget folk gør for åben skærm eller i naboens baghave, så hvorfor
overhovedet ta jer af det? Hvad rager det egentlig jer om en mand(eller kvinde) vil have intime
øjeblikke med hans(hendes) husdyr?

Det skal lige siges at jeg er kraftigt imod mishandling af dyr og jeg mener man som menneske og
den der kan tænke så langt, skal bruge hovedet og lytte til sit dyr før man prøver på noget
af den slags.

Gæst

#338 Re:

2013-04-13 21:25

#329: -

Måske netop fordi vi er et jordnært og logisktænkende land ;)


Gæst

#339 Re:

2013-04-13 21:27

#330: -

Du skal ikke prøve at bilde mig ind, at en hingst eller en stor schæferhund ikke ville kunne sige fra overfor en sådan handling. Kan de bede os holde os fra deres teritorium, mad, børn, mage, ja så kan de også bede os holde os fra dem.


Gæst

#340

2013-04-13 21:36

Forstår ikke, hvorfor en sådan lov skal indføres. Man kan finde aktiviteten frastødende, men det er da et ugyldigt argument for at indføre loven. Det eneste holdbare argument er at dyret lider overlast.

Såfremt det kan gøres uden at dyret lider overlast, så er der ingen grund til en sådan lov.

At dyr ikke kan sige fra forstår jeg til dels; men er det så i orden hvis dyret er i stemningen til netop det?

Gæst

#341

2013-04-14 20:26

Jeg er så rystet, vred chokeret og pisse ked af det! for ar sige det direkte kan jeg næsten ikke finde ord for hvor direkete Sygt det er at vi kan leve i et samfund som Danmark og så anno 2013 at man har en lov, som tillader dyresex?- Jeg bliver ved med at spørge mig selv hvilke syge og perverse Politikere der har kunne vedtage den slags Love? for i min verden er man jo direkte uetisk med stort E og mega pervers hvis man syntes at det er i orden at ha sex med dyr. Dyr er som børn, de er uskyldige og skrøbelige og meget afhængig af det ell de mennesker, som tager sig af dem. Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange syge sataner der findes der ude som nemt kan anskaffe sig et dyr udnytte det seksuelt og så i sidste ende slippe afsted med en ligegyldig bøde, hvis de bliver taget i det. Jeg har gud hjælpe mig, da aldrig hørt noget så uinteligent sygt og dumt, at det er okay så længe dyret ikke tager skade af det? Hvem helv har kunne finde på at vedtage det og komme med så snotdumme udtalelser?- det ville svare til hvis selv samme person havde en lille datter ell søn, som blev misbrugt seksuelt dagligt, men hvis jeg ikke kunne finde nogle synlige mærker ell blødninger så udtalte at de aldrig havde taget skade og det derfor ville være okay hvis det fortsatte. Jeg er så fortørnet over det her. Der er kraft eder sparke mig noget riv ragende galt i Danmark og med de psykopatisk perverse politikere der har vedtaget dette. For enting er sikkert duer pervers i kasketten og er til fare for dyr og uskyldige små hvis du kan vedtage love og og komme med ovenstående omtalte perverse udtalelser. Jeg vil gøre alt personligt for at denne lov bliver fjernet helt tilsidst mener jeg at disse politikere burde kigges nærmere efter i sømmene, sfor jeg håber gud hjælpe mig ikke at de som har vedtaget dette har husdyr, for hvis bør de fjernes pr omgående. Føj jeg skammer mig over at være dansker lige nu! hvordan kunne det dog gå så vidt, spørg jeg bare!
meld

#342 Re:

2013-04-14 20:46

#340: -

Som svar på dit ret uinteligente ?. Hvis du ikke forstår hvorfor sådan en lov skal indføres, er det så fordi du er en af dem som ikke er helt raske inde i dig selv? forstår ikke, sir du? er du dum? ell er det normalt for dig at dyrke sex med dyr?- Hvis, er det så fordi du så er syg inden i dig selv og ikke kan finde ligestillede altså et menneske, som vil ha sex med dig?- Ell måske det er et ? om at man føler sig så lille og forkert i sig selv, at man skal ha magten i ekstremer ?Et dyr er i løbetid og hvis der kom en kæmpe han hun og ville kneppe dig i røven fordi du i det givne tidspunkt sad for dig selv og følte dig i stemning -, ville det så være i orden? hold nu kæft hvor jeg dog tænker at der er noget galt i kasketten på dig med de uetiske dumme udtalelser. Og hvor ville jeg dog gerne sidde over for dig og tag den diskussion! Hvis jeg så var i stemning til at proppe noget op i bagen på dig, må vi håbe for dig, at du ikke lige viste tegn på opstemthed du - for min stemning for at proppe noget i munden på dig, så man kan blive fri for at høre på flere dumme ting! er der med sikkerhed! I det her forum kan bedst bruges gode raske komentarer, det du siger høre til helt andre steder! Og hvis man er etisk rask i hovedet kan man ikke finde aktiviteten frastødende! så er den frastødende og der er 10.0000 grunde som man kan forsvare det med, som syge mennesker alligevel ikke forstår, så du sparet her!

 


Gæst

#343 Re: Re:

2013-04-14 20:48

#339: - Re:

Ja, det kommer vidst lige an på hvordan man lige gør det?????????????? - brug dog din fornuft, hvis du har nogen?! OG DET LYDER SKU IKKE LIGE SÅDAN.

meld

#344 Re:

2013-04-14 21:07

#337: -

Ok du siger vi osse er dyr. Dvs at hvis jeg havde lyst til at gå på en af dine børn, fordi mine lyster lige sagde at jeg havde brug for dette, så ville det være helt i orden fordi vi osse er dyr?!- hold nu kæft, hvor det noget fis at lukke ud! - at begynde at sammenligne det med homoseksualitet. Det er kærlighed blandt mennesker, som er to inteligente individer og derfor vælger selv.- Kan du forstå betydningen af det at vælge selv? og at der er forskel på dyr og mennesker! Dyr er som børn, mennnesket de er med er de 100 procent afhængige af og dette menneske former dyret et langt stykke hen ad vejen. Dyr er ikke perverse og kan ikke tænke som mennesker kan det, de kan ikke sige til og fra ell ved hvad som er rigtigt ell forkert!- Sådan er det osse med børn. At et dyr kan være i løbetid og går efter deres lyster er sku da ikke ensbetydende med at dyret har lyst til at kneppe dig, fordi at det humper på dit ben, Tror du det? ell når ens 6 årige barn for seksuelle for første gang og humper på sin bamse ell hvad de kan finde på tror du så det fordi børn vil ha sex?- nej vel!- ligeledes er det med dyr, de er som små uskyldige børn og skal behandles ligeledes og JA der er alt for mange perverse mennesker som synes det er i orden at have sex med dyr. Latterligt siger du????- du er da helt latterlig tabt, hvis vi mennesker ikke skulle blande os, hvem helv skulle så?- Næ, du der er netop for mange mennesker som ikke aner hvad rigtigt og forkert er og er så fucked up perverse og fat det dog hvis en hacde sex med dit barn og det ikke blødte ell havde mærker og jeg sagde at så havde hun sku nok ikke lidt overlast?! nej vel! DET er det samme med dyr! - Mennnesker og dyr skal ikke ha sex sammen! ligesom børn og dyr ell børn og voksne! og så er det sku pisse ligemeget om det er i stuen ell i baghaven ell i garagen ell hvor det er?! det er sygt, det er forkert og hvis man ikke kan se det er der noget galt i hatten på en. !


Gæst

#345 Re:

2013-04-14 21:13

#334: -

PRÆCIS og mere tydeligt kan det ikke siges og så fat det til alle jer derude der ikke kan forstå det. Søg læge hvis i ikke kan se at det er forkert! Tak til Jacques du giver mig håb om der er mange gode og etiske mennesker som kan se rigtigheden i hvad som burde være logik for mennesket.

Meld.

#346 Re: Danmarks vækst afhænger af Dyrebordeller!

2013-04-14 21:47

#335: - Danmarks vækst afhænger af Dyrebordeller!

Hvem er du? og hvad er det for en gang sygelig, pervers og klam spalte af lort at fyre af! Dyresex, er kun for sygeligt afstumpede klamme mennesker, som er så uduelig grimme og dumme, så de ikke er i stand til at finde nogle kvinder som gad og røre dem det 1) - 2) er at når man har den slags holdninger som du sidder og ytrer rent offentligt er der jo noget der er rag rustende galt inden i dig selv og netop sådan nogen som dig, som er til stor fare ikke kun for dyrene, men for alt hvad der rør sig af  småt og uskyldigt. Dyrebordeller?. sagde du det?- Har dyret måske fortalt dig at det kan lide det?- du bilder dig vel ind at det er sådan ell bilder du dig osse ind, at du kan snakke med dem?- Syge satan!  De Lider ikke??? for hvis hvad? - hvis du ikke var i stand til at snakke ell ytre dig Ville det 3) være meget bedre og sundere for Danmarl især og 4) Måske det næste at man lavede et Sodomist Bordel hvor 5) at alle de afstumpede klamme mennesker som er så sygeligt sexfikserede på at give den i røven, som Sodomister jo også er, og dog mest på småuskyldige dyr.- 6) kunne blive samlet på bordeller landet over, når denne lov om dyresex bliver forbudt og strafbart- så dem der var mest perverterede, som dig kunne stå til skue og få den af alle de sodomister, som kunne betragte dig i et bur og når de var færdige kunne man jo sy dit røvhul sammen igen og sørge for at du ingen mærker havde?- så kunne du måske forstå betydningen af hvad og hvordan det er at være et dyr i din egen verden!- hvis du synes min kommentar er for konservativt et livsyn. Skal du bare vide at det ingenting er ved siden af dit sygelige, perverse afstumpede livsyn, som skinner så klart igennem din kommentar! Homofober?- At du er så uinteligent, at du sammenligner dyresex og dyrebordeller med en sygelig skræk for homoseksualitet, viser sku bare at du er direkte dum! Der er ingen her i dette forum som har udtalt sig omkring andet end dyresex og at det er og bliver forkert og netop skal lovgives således at mennesker som ikke er raske og som sidder og ytrer sig om at dyrebordeller er kommet for at blive vil blive undersøgt nærmere i tæt lup hold og blive straffet mere end hårdt for deres ugerninger! mit håb er at det bliver sammenlignet med at have sex med uskyldigheder, som dyr er i samme grad som børn og hvis det skulle stå til mig, bliver det mange år bag tremmer og meget professionel hjælp, der hvor mennesket ikke er gået helt tabt. For syge individer, som du er tror jeg ikke der er meget håb i fremtiden! - men jeg håber du vil gøre mere opmærksom på dig selv!


Gæst

#347 Re:

2013-04-14 22:09

#337: -

Ærlig talt, så får jeg allermest kvalme af at høre på din dobbelt morale! - Hvis DU får kvalme af de ting folk blander sig i?- Hvad i H.....e blander du dig selv for, så?. - Dine meninger er selvmodsigende og uden hold i. Og det rager os i den grad der elsker dyr og anser dem for at være vores kære små bedste venner. En kærlighed som er svær at beskrive ell forstå for mennesker, som tilsyneladende ikke kan skelne mellem hvad, som er rigtigt og forkert. - Og hvis du oprigtigt havde en mening, som du prøver at sige at du er i mod dyre mishandling, ville du jo aldrig synes at det var i orden at ha sex med dem. Bruge hovedet siger du?.- Er det hvad du ell mener at andre gør, hvis de har tvungen sex med deres dyr?- ell bare sex med dyr. - Tror nok at det fordrejede hoved som sidder på vedkommende, som har det ikke lige er der bliver brugt?!- og lytte til sit dyr sir du også?.- tror du dyret siger, ja det kan jeg lide og ja det vil jeg gerne ha op i røven??. Morale er godt og dobbelt morale og intet sigende hvad rager det jer bemærkninger fuldstændig lig med ligegyldighed. Det rager os i den grad og hvis det ikke rager dig mere, kan jeg ikke forstå hvorfor du ikke holder dine meninger og din kvalme for dig selv. -Og i øvrigt hvordan ved du at masser af mænd og kvinder har fået det til at fungere fint seksuelt med deres dyr?- du jo ikke selv til dyresex?, siger du?- det måske kun dine tætte venner der er? - right?! - Jeg rakker ned på dem der gerne vil ha dyresex, hvorfor? jeg er ikke pervers og grænsen for perversheder der gøres af perverse mennesker udvikler sig hurtigt, det er netop derfor der findes 10.000 historier med dyr som er blevet groft midbrugt med ting de har fået stukket op af genstande både i skeden og i anus hvor de er gået igennem maven osv og flækkede og self døde af det. Og det er af mennesker, sygelige perverse mennesker som synes det er i orden at have sex med dyr! Bøsser og lesbiske er mennesker og kan sige til og fra! det kan dyr ikke på samme måde, så fat det dog!


Gæst

#348

2013-04-14 22:24

Det er da utroligt så nærtagende du er, meld. Du skælder ud og har ingen fornuftige begrundelser andet end at det er perverst. Det her har intet med perversitet at gøre, læs og forstå den veltalende dyrlæges forklaring før du smider om dig med galde. Det er nemlig bedre læsning end dine tidsspildende indlæg...

Gæst

#349

2013-04-16 08:23

Tænk, at det overhovedet er nødvendigt at skulle forbyde sex med dyr. Og ja, jeg er voksen. Sex med dyr og børn, er sygt, det er mishandling, voldtægt og den værste form for svineri, og krænkelse af dyret, som kun begåes af syge individer der burde neutraliseres. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at komme dette til livs, fy for pokker til alle der synet det er i orden, i må være syge i hovederne.

Gæst

#350 Re: Nice fordomme, too sad it's complete bullshit

2013-04-17 22:02