Gratis HPV-Vaccine til ALLE

Quoted post

Luna

#92 Vacciner til ALLE?

2013-03-23 15:08

Hvorfor går vi rundt og bliver så syge hele tiden, især børnene er hård ramt? Og gad vide hvorfor ”sygdommen” kræft er eksploderet i de sidste 20 år?

En af mulige forklaringer kunne være vaccinerne... Da de nemlig indeholder ting som: FORMALDEHYD, som er en navegift og bruges til at konservere dødt væv. Dette er en ekstrem giftig og kræftfremkaldende væske, som bla. forsager leverskader, hjerneskader og kan gøre en blind og give åndedrætsbesvær.
KVIKSØLV og ALUMINIUM, når det sprøjtes direkte ind i blodet, kan det føre til varrige skader i hjernen og på immunsystemet. Her er autisme og alzheimer, blevet linket sammen med aluminium i vacciner.
MONONATRIUM GLUTAMAT (MSG), en navegift som kan give hjerneskader og værste tilfælde føre til døden, da hjernecellerne kan bliver så overaktiveret, at de tilsidst brænder ud og dør. Her er børn og ældre de mest udsatte for forgiftning. Mononatrium glutamat er også et tilsætningsstof i rigtig mange fødevare produkter, vi finder rundt om i supermarkederne. Hovedpine og migrene, er symptomer på MSG forgiftning.
NATRIUMCHLORID (Sodium chloride), giver forøget blodtryk og hæmmer vækst og muskel sammentrækning i kroppen.
Æg proteiner. Vacciner fremstilles i æg, og der er ikke tale om økologiske æg her. Indeholde væksthormoner, antibiotika og salmonellabakterier.
Celler fra mennesker, kør, aber, grise og kyllinger.

Vil vi gerne have disse ekstremt giftige og klamme ting, sprøjtet ind i kroppen?
Tænk på den mest almindelig bivirkning efter et stik.. Hovedpine ja. Som opstår fordi du har fået sprøjtet aluminium, kviksølv, mononatrium glutamat og formaldehyd ind i blodbanen!

Gør jer selv og jeres børn, den KÆMPE STORE tjeneste at undersøge nøje, hvad der er vaccinerne og hvilke konsekvenser, disse stoffer har på menneskekroppen.

Det her handler ikke om menneskets sundhed og sikkerhed, men om profit.. De her medicinalfirmaer som fremstiller vaccinerne, vil gerne holde gang i forretningen, så derfor bliver vi mennesker bliver snydt og bedraget.. Alle knæp gælder!

http://worldtruth.tv/11-most-toxic-vaccine/

http://www.youtube.com/watch?v=GC1o5kc5iVU

Svar

Monica Bach

#94 Re: Vacciner til ALLE?

2013-03-25 00:46:43

SÅDAN Luna.. Jeg er på din side..!

Læs evt Robby Curdorfs bøger 'Den tilbageholdte viden om helbredelser' og 'Medicin-slave eller ernærings-klog'....!