Stop sexuelt misbrug af dyr (Forbyd zoofili i Danmark!)

Bonden

/ #141 Re: Re: Re: Emne

2012-05-21 04:24

#140: Brugernavn! - Re: Re: Emne

Jyske lov:  Med lov skal land bygges.

Vi har da masser af love i dag som kun er til p.g.a signalværdi og/eller sat i verden for at DK skal være med i et fælleskab af civiliserede lande. Et lands love definerer jo engang også hvem man er og hvilke værdier man bygger landet på.

 

Mht uklarheder i nuværende lov.
lad mig sammenligne med færdselsloven. Hvis vi kun havde ordlyden "at køre efter forholdene" men ikke nogen hastighedsgrænser iøvrigt skulle man jo så i hvert enkelt tilfælde strides med politi m.v om man nu også er en lovbryder og bevisbyrden er utrolig vanskelig og individuel. I dag har vi godt nok en masse skilte på vejene men ingen er i tvivl om hvornår loven er brudt og målemetoder er enkle.

Pigen der i sidste uge så sin hund blive overgrebet sexuelt i sin egen have mens hund blev bundet til et træ kan således med nuværende lov ikke gøre så meget da hunden jo ikke har lidt overlast. Selv når man tager gerningsmanden på fersk gerning og ikke kan gøre noget er det da klart at loven skal ændres.

Lad os antage at hun kørte sagen og diverse "lærte/forskere" skulle indkaldes for at bevise at hunden nu også havde lidt overlast vil det jo ikke nødvendigvis kunne bruges til den næste sag.

Andre eksempler med heste/køer/geder vil være ekstremt svære at bevisføre da de fysiske skader måske ikke er til stede, men at det overvejende er psykiske skader sagen skal køres på og det vil jvf nuværende lov være endnu mere besværligt.

Og når Politi ikke engang vil røre sagerne fordi holdningen er at de er tabt på forhånd så er det da loven den er gal med.

Lad os engang for alle slå fast at sodomi ER ET OVERGREB og indføre dette i loven så er det nemt og enkelt for alle.

Dette mener jeg da må være den rigtige metode.