Ja til ægteskabet - nej til kønsneutrale ægteskaber

Søren Munk

/ #163 Re: Re: Transseksualitet (Psykoseksuel Kønsidentitet) .

2012-03-09 09:39

#161: Bareslehm - Re: Transseksualitet (Psykoseksuel Kønsidentitet) .

Hej Basreslehm,

Du springer konstant over at tale om din og kirkens homofobi, og vælger at drøfte alt muligt andet. Om den danske folkekirke teknisk set ikke er statskirke eller ikke er da ligegyldigt, den får 6 mia DKK om året indrevet via skatter, og den øverste myndighed er en minister, det er statsligt nok til mig.

Kirken har altid haft det ambivalent med seksualitet, hele kristendommen er bygget op om mystiske jomfrufødsler og krav om sølibat, og alligevel ønsker kirken at døbe vores børn.

Kirkens tolkning af biblens fordømmelser af sex mellem mennesker af samme køn har ikke nødvendigvis noget med fordømmelse af homoseksualitet at gøre, homoseksualitet blev først defineret i 1836.

En skatte finansieret kirke skal efter min mening indrette sig efter det samfund den fungerer i, og det er et samfund hvor seksualitet også homoseksualitet er tilladt.

Hvis du ikke kan li' lugten i bageriet så meld dig ud, og meld dig ind i Pastor Magnus's lille kirke og betal selv din egen altervin, i denne kreds kan du så sammen med de øvrige homofober tolke og mene hvad i har lyst til. Har du andre tilbøjeligheder end homofobi så findes der helt sikkert også en kirkeforeninger der hylder disse, mangfoldigheden i kirkeforeninger kender ingen grænser.

http://www.bt.dk/nyheder/boesse-aender-har-holdt-sammen-i-tre-aar