Ja til ægteskabet - nej til kønsneutrale ægteskaber

Søren Munk

/ #96 Re: Re: Re: Re: Re: ....ikke religion

2012-02-11 12:25

#93: Tina - Re: Re: Re: Re: ....ikke religion

Hej Tina,

Fortællingen om Gunhild hjælper mig kun til at forstå Gunhild. Hun er ikke homoseksuel, som hun selv beskriver det så blev hun ramt af homoseksuelle følelser, det fænomen kender de fleste mennesker, det gør os ikke til homoseksuelle.

At mennesker der i barndommen udsættes for traumer der påvirker deres voksne liv, er heller ikke nyt. Det er almindeligt kendt at traumer forsaget af seksuelle krænkelser kan afstedkomme generel frygt for det krænkende køn, nogle kvinder vælger af denne grund at leve et liv uden mænd, og definerer sig som homoseksuelle.

At Gunhild har fundet lykken i et udfordrende liv, er skønt for Gunhild og hendes kære, at hun søger hjælp i en skøn blanding af terapi, sjælesørger, religion, og hos sin soulmate(mand) er fantastisk.

Jeg er til gengæld ikke begejstret for den tolkning der kan ligge i Gunhilds historie, at homoseksualitet generelt er et resultat af traumer, i virkeligheden tilbage til 1981 hvor homoseksualitet var en psykisk lidelse.

Jeg anerkender naturligvis Gunhilds, og alle kvinder eller mænd med lignende historier, men jeg anerkender ikke at homoseksualitet er en psykisk lidelse.

....jeg ønsker dig en rigtig go' weekend.