Nej tak til nye kampfly!


Gæst

/ #217 Flyvanvid

2017-11-03 00:52

Politikere er totalt ukvalificerede til at vælge kampfly. Det drejer sig måske mest om politiske studehandler, skjult økonomi, underhåndsaftaler, nepotisme.

Danske politikere er den gruppe, der er mindst tillid til. De ligger troværdighedsmæssigt på en sidsteplads. Lavere end brugtbilsforhandlere. 

Der findes ikke uafhængige fagfolk til at vurdere kampflyene? De fleste er fedtet ind med “smøring”. 

Offentligt ansatte eksperter vælger det fly, som politikerne giver dem ordre til at vælge. Ellers er de ikke offentligt ansatte længere. Her har ytringsfriheden trange kår. 

Politikere vil købe 30 avancerede mordermaskiner for milliarder. Det er, at “skalte og valte” med skatteborgernes penge. Flere af dem tror, at de er små konger. Det er grumset, subjektiv narcissisme. Så store indkøb burde sendes til folkeafstemning. 

Der tales om 30 milliarder kroner. Det bliver nærmere 60 milliarder. Der vælges nok det forkerte fly til den forkerte pris. Vi får en ny IC-4 skandale. Blot 10 gange større. Ingen politikere vil senere blive stillet til ansvar.

Køb dog nogle billigere, brugte jagere. De kunne sagtens gennem mange år smide de bomber rundt i verden, som krigeriske danske politikere beder dem om.

Og nu viser det sig de slet ikke kan flyve den tid de har beregnet.