Vi vil kunne leve i fred for POLITIKERNES gæster i Danmark - OPDATERET


Gæst

/ #194 Hvordan bekæmper vi islamisk terrorisme? Årsag eller symptom?

2017-11-03 00:34

Efter terrorangrebet i New York hvor 8 mennesker blev dræbt, mast ihjel med bilspor på de døde legemer, og hvor mange blev lemlæstet, diskuterer man nu om der skal gives udlejere af lastbiler en uddannelse i at se, om lejeren er terrorist. Samtidig tales der om, om der også skal være islam-betonklodser på cykelstierne.
I SION – Stop Islamisation Of Nations, SIOE – Stop Islamisation Of Europe og SIAD er vi af den opfattelse, at det er årsagen, der skal bekæmpes.

Den danske regering har for længst gået den forkerte vej og bekæmpet symptomet og sat de ulækre betonklodser op i København, for at beskytte borgerne mod nedkørsel af lastbiler, ført af forrykte mørkemænd, der ønsker at dø. Og samtidig står Danmarks regeringsleder og siger, at det ikke er islam, der er problemet, men mørke kræfter der har kidnappet en af de store religioner, islam.
Hvordan kan den mand få lov til at lede Danmark? Hvorfor er der ikke forlængst kommet et oprør? Regeringslederen tager jo islam i forsvar, istedet for at angribe grunden til terroren.
Og grunden er, at der i koranen står, at alle muslimer skal udføre hellig krig og at der skal udøves terror imod ikke-muslimer, for at vi omvender os til islam.

Arnestedet for terroren er der, hvor indoktrineringen af muslimerne begynder – i moskeerne og de muslimske hjem. Det hjælper intet at sætte betonklodser op i København eller uddanne biludlejere, til at spotte terrorister. Det er symptom-bekæmpelse.
Hvis ikke man kan få skydevåben, tager man en bil og bruger som terrorvåben. Kan man ikke få biler, ja så kaster man sten ud på biler fra motorvejsbroer eller sætter hegnstråde op i hovedhøjde på cykelstier eller bruger kniv til at stikke sagesløse med. Alt kan bruges, står der i Islamisk Stats manual. Har man ingen kniv, bruger man hænderne. De skal nok finde en udvej for at slå os ikke-muslimer ihjel, når de har besluttet det.

Derfor SKAL regeringen bekæmpe terroren, hvor den kommer fra, og det er fra koranen og hadith’erne, der forklarer om muhammeds liv og levned, og idet muhammed var perfekt, skal alle muslimer forsøge at efterligne ham i alt. Før disse to doktriner og tankegangen bag den seriøst bliver bekæmpet, vil terroren fortsætte mod ikke-muslimerne.
Dette er langt fra første gang SIAD og jeg har pointeret dette, det har vi sagt fra dag 1, hvor vi besluttede aktivt at bekæmpe islam vha. information og demonstrationer. Og på trods af at mange “almindelige” mennesker er vågnet op og tilsluttet sig vores arbejde, har politikerne ikke VILLET se og høre. Havde de for 10-15 år siden været deres opgave voksen, havde vi ikke stået i denne alvorlige og – for vores børn og børnebørns fremtid – meget dystre situation. Derfor må vi nu forholde os til at omstændighederne har ændret sig pgra politikernes ignorance og uansvarlighed.
Det rigtige sted nu er derfor at begynde at forbyde oplæsning af de steder i koranen, hvor den er i strid med den øverste lov i dette land, grundloven, og den danske straffelov. Dødsstraffen bør genindføres overfor disse onde mennesker, der spreder opdeling i rene og urene i vores samfund og prædiker at ikke-muslimer skal dø som jihad foreskriver. Mangler der politisk vilje til at indføre dødsstraf overfor de mennesker, der hjernevasker muslimer til at dræbe os ikke-muslimer, må de lukkes inde et sted, hvor de ikke kommer i kontakt med andre mennesker i resten af deres liv.

Så istedet for at lave København og alle andre storbyer i Vesten om til forter, så gå efter dem der spreder den onde ideologi til andre mennesker. Forlang videoovervågning i samtlige moskeer i Danmark, så de kan retsforfølges. At gå efter symptomet istedet for årsagen er et tegn på at man ikke er sin stilling voksen. Det vil svare til at de allierede styrker under 2.verdenskrig angreb “blitzkrieg” istedet for at angribe nazisterne som foranledigede den. Så det er ikke symptomet eller værktøjet der skal angribes, men ideologien der står bag.

Iøvrigt mener vi, at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).