Vi vil kunne leve i fred for POLITIKERNES gæster i Danmark - OPDATERET


Gæst

/ #192 Kriminelle indvandrere kan smides ud af Danmark – men det bliver forhindret af politisk korrekte dom

2017-10-11 22:22

Shuaib Khan slap i går for at blive udvist til Pakistan. Det er fjerde gang lederen af indvandrerbanden Loyal to Familia slipper for at blive udvist. 

Hver gang bliver der henvist til hans menneskerettigheder er beskyttet af Konventionerne.

Men det er en helt unødvendig stram fortolkning af Konventionerne.

Khan og andre kriminelle kunne for længst være udvist. Og med ham andre kriminelle.

Vel at mærke uden at konventionerne blev overtrådt.

Det siger flere eksperter til Berlingske tirsdag.

Det er blandt andre professor Jørn Vestergaard og direktør for Institut for Menneskerettigheder Jonas Christoffersen.

Det blev i det store og hele mandag aften på TV2 News bakket op af Jacob Mchangama, direktør i tænketanken Justitia.

Eksperterne vurdering må altså betyde, at dommere ved de danske domstole ikke udnytter mulighederne for udvisning af udenlandske kriminelle.

De tolker menneskerettighederne til fordel for de kriminelle, må man forstå. Det gælder altså også deres tolkning af de domme, der er faldet ved Menneskerettighedsdomstolen.

Denne politisk korrekthed gavner de kriminelle indvandrere, der kan blive i Danmark. Men det er til stor skade for danskerne og det danske samfund.

Fængselscellerne er for små …

I slutningen af maj besluttede Højesteret, at de to rumænske forbrydere ikke kunne sendes tilbage til hjemlandet. Højesteret fulgte Menneskerettighedsdomstolen.

Og denne domstol har lavet en ganske rabiat udlægning af Menneskerettighedskonventionen. Man sammenligner det med tortur, hvis fængselscellerne i et land er for små.

Der skal minimum være 3 m2 gulvplads til rådighed pr. indsat, ellers har vi ikke lov til at udvise forbrydere som de to rumænere. Vi hænger på dem.

Dette står ingen steder i konventionerne. Det er en beslutning, som dommerne har truffet. Den har forrykte konsekvenser i det virkelige liv.

Fri indrejse, og så hænger vi på dem

EU’s frie bevægelighed giver rumænere adgang til Danmark. Men Menneskerettighedsdomstolen forhindrer os i at sende rumænske forbrydere ud igen, fordi de rumænske fængselsceller er for små.

Der er fri indrejse, men forbud mod udsendelse, som Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofod Poulsen har påpeget.

Det er forrykt.De danske myndigheder får ordre til, at vi skal beholde disse rumænere. Men Rumænien får ingen ordre til at bringe deres fængsler op på fornøden standard.

Det er forrykt.

Forbrydere fra mindst 128 lande kan blive her

Nu vil den danske regering forsøge at få en aftale med den rumænske regering om, at vi kan sende forbryderne tilbage. Men det er uvist, hvad det bliver til.

På netmediet 180grader har skribenten Lars Nygaard påpeget de uhyrlige konsekvenser af Domstolens udlægninger.

Der er 127 lande i verden, der har en højere belægning i deres fængsler end Rumænien. Kriminelle fra mindst 128 lande kan altså flygte til Danmark, uden at de må sendes ud igen.

For det ville jo krænke deres menneskerettigheder.

Vi danskere kan altså blive tvunget til at huse kriminelle fra store dele af verden, hvis det lykkes dem at komme ind. I så fald vil vi også være forpligtet til at forsørge dem. For de må ikke sendes hjem til små celler.

Så forrykt har menneskerettighederne udviklet sig.