Rigsretssag mod Inger Støjberg nu


Gæst

/ #14

2017-10-03 17:49

Fakta om indvandringen
Den Korte Avis har været i kontakt med en af de politibetjente, der var på arbejde i forbindelse med de mange asylansøgeres ankomst ved grænsen.

Han siger, at alle medier jagtede historien om lidende børn og kvinder. Men ifølge ham var 85-90 procent af asylansøgerne unge mænd i alderen 18-35 år.

Betjenten gør opmærksom på, at medierne dermed skabte et indtryk af asylansøgerne, der lå fjernt fra virkeligheden.

Den Korte Avis har flere gange skrevet om denne form for fordrejning i medierne. De har i ekstrem grad gået efter at servere billeder af grædende eller meget søde børn og hårdt plagede mødre.

På den måde har de forsøgt at få folk til at føle sig onde, hvis de ikke bare støtter, at man smækker dørene op for asylstrømmen. Dermed undergraver de selvstændig tænkning og kritisk debat om konsekvenserne af den enorme folkevandring til Europa.

Vi lægger stor vægt på, at den pågældende betjent ud fra sine personlige erfaringer bekræfter, at hovedparten af asylansøgerne er en helt anden gruppe mennesker.

Vi respekterer af indlysende grunde, at betjenten ønsker at være anonym. Hans identitet er redaktionen bekendt.

Så hvorfor denne hets mod Inger Støjberg Hun ved jo virkelig hvad der foregår Og er nok den eneste politikker som prøver at gøre noget ved det

Hun er da om nogen der står vagt om mit Danmark så er det da Inger Støjberg Så en rigtig stor tak til hende hun har da røv nok i bukserne til at sige sandheden Gid vi havde flere af hendes slags

Danmark frit og helt muslimfri. Det er roden til alt ondt