Mod afvisning af kvoteflygtninge


Gæst

/ #98

2016-09-18 11:51

Står Danmark ikke ved sine forpligtelser i forhold til det internationale fællesskab, skal vi ikke regne med hjælp den dag, vi selv får brug for det. Gud forbarme sig over vort folk, hvis ledere vover at hovmode sig op over almindelig retfærdighed, som enhver kan begribe.

Profeterne i den gamle pagts tid ville have fået ord fra Herren om, at hvis ikke folkets ledere omvender sig, vil der falde en dom fra det høje over hele landet. Det var ganske ofte, at profeterne fik sådanne ord, når datidens politikere og ledere opførte sig uretfærdigt over enker, faderløse og fattige i almindelighed, og --- fremmede. 

Når Herrens ord falder ud af hjertet, så truer dommen. Eller som det skete for kong Nebukadnesar. Han drømte en drøm, som Daniel tydede for ham: kongen ville komme til at være som et dyr, eller rettere: hans menneskehjerte skulle forvandles, så han i stedet fik et dyrehjerte. Og syv tider ville gå hen i den tilstand. 

Kongen får først sin kongemagt tilbage, når han indser, at det er himlen, der er hersker. Rådet, som Daniel giver kongen er følgende, hermed givet videre: "Hør op med dine synder, og vær retfærdig, hør op med dine overtrædelser, og vær barmhjertig mod de hjælpeløse; så vil du kunne leve længe i tryghed." (Danielbogen 4,24).