Bevar Ørum skole


Gæst

/ #12

2016-04-27 19:13

Jeg har gået på ørum skole og mine 3 børn har gået på ørum skole, den ligger centralt og rummer nærvær, genkendelighed, kærlighed og et læringsmiljø som elever er trygge ved og trives i.


Ørum skole er en del af den midterste del af Norddjurs kommunes infrastruktur og fjerner man den, signalerer man åbenlyst at man opdeler borgerne i kategorier og klasser.

Og man graver sin egen grav i forhold til at få ny kapital til kommunen og skattestærke borgere.

For ingen vil bo i et område hvor deres børn ikke oplever et samlingspunkt og nærvær.

og det er muligt at de har beregninger de har brugt mange penge på at få lavet, af mennesker som ikke har kendskabet til hverdagen men kun til tallene på bundlinjen. Det er muligt at hr. Husum siger at vi selv vælger at bo på landet, men det er der jo en rigtig god grund til, og med den udtalelse anfægtes jeg som borger på min frie vilje, og inddeler os i kategorier. Vi bor i en kommune med mere land end by, og når de ikke engang beregner transport af eleverne med i deres budget, bliver jeg bekymret.

jeg vil gerne inviterer politikkerne til at tage skolebussen bare 1 uge, så de har bare lidt fornemmelse af hvad der sker uden for Torvet 3 i Grenå.