BEVAR AMAGER FÆLLED!


Gæst

/ #187

2016-04-26 06:51

De har vidst længe at dette ville blive et problem - føler efterhånden at mit fødested (Amager) er blevet voldtaget nok. Først et stort ar der delte Amager med en motorvej til lufthavnen, gennem fælleden!
Derefter lavede man da lige en kikser igen og valgte at man ikke syntes, at en metro hørte til nede i jorden, men delte Amager i en uptown/downtown ligende tilstand (Amager strand park) på den ene side med nye dyre flotte højhuse til de mest velhavende.
Og det virker tydligt på priserne at jeg nok ikke helt taler i floskler...
Om ti år har selv de mest velbetalte læger ikke råd til at bo på Amager, se hvad der sker i London!!!! Og hvor sætter det så størrste delen af de Amager'kanere, hvis forældre var med til at bygge det her sted, til det det er i dag?? Tror ikke der bliver plads til dem her ude længere - måske de også bare skulle flytte, udkants Danmark mangle jo befolkning.
Og nu vil man gerne lige bygge en motor vej mere, eller en "tunnel" med udluftning direkte til fuglene, men pyt med fuglene, pyt med dyrne, der er jo penge at tjene for dem der allerede har.
Og jo jo, jeg ved godt der også er mindre bemidlet der får lov at bruge vejene, vi bør bare tænke på om det virkelig er det vi har brug for?? Flere penge - mindre natur?? Det lyder jo lige til - lad os fælde nogle flere trær, og indånde noget mere forurening...
Det lyder jo super!!!!!
De har genne årene også udvidet Bryggen bestandigt, og lavet Ørestaden på fælleden...
Måske de store politiske beslutning, skulle være mere op til dem der ikke sad i de lukkede bestyrelser, med million lønninger. Men dem der tænkte sig om og ikke kun tænkte i penge -
JM.