Lars Løkke Rasmussen, træd tilbage som Statsminister


Gæst

/ #23

2016-02-23 01:22

Jeg underskriver her, fordi jeg i udgangspunktet mener den regering er kommet til på et udemokratisk grundlag. De er jo ikke blevet valgt ind - de kom ind fordi dem - DF - der egentlig vandt valget peger på Lars Løkke i stedet for at tage det ansvar man demokratisk set har, når man deltager i kapløbet om at vinde lederposten.
Det er som at vinde guld ved Olympiaden, men pege på en anden som vinder, fordi man ikke gider bære pokalen hjem.

Det er ikke en vinders politik at bidrage med et "nej" her og et veto dér. Når man arbejder med politik, så har man nogle hjertesager man kæmper FOR - ikke en masse man kæmper IMOD.

Derfor er vores regerings politik så forskruet - de er ikke valgt og de er styret af nej-sigere. Der er ingen hjertesager - det handler altsammen om penge og om at skrabe til sig og presse dem, der ligger nederst endnu mere så der kan komme flere mennesker derned...det gør det sværere at rette op...og boner ud ved kasse 1 til de rige omgående.

Der skal ryddes op....men det bliver EFTER næste folketingsvalg. Så kan en ny mere social regering komme til og begynde oprydningsarbejdet....og så starter det hele forfra.

FEJLEN er at DF har fået så meget magt. Man skal arbejde FOR noget - ikke imod. Dvs. man skal kun i Folketinget kunne stemme "Ja" - ellers undlade at stemme. Det vil give et helt andet tankesæt og adfærdsmønster.