Giv os lydmåleren tilbage!

Kirstine Rosenberg
Gæst

/ #33

2016-02-03 20:09

Der foregår en offentlig kvælning af borgerne!. 
Når først møllerne er sat op og borgerne langsomt bliver nedbrudt af støjplagerne, så svinder modstandskraften også ud, - og hvem mon står længst oprejst:
Møllen eller borgeren?

Sagens kerne er bare at det handler ikke om at flytte el-produktionen fra kraftværker til landvindmøller og derfra til havvindmøller (hvor de altså også ødelægger miljøet, fx med den gevaldige støj der kommer under opsættelsen, en støj der fx giver permanente skader på sælers hørelse).
Det handler om at vi standser vores overforbrug, og helt omlægger vores samfund og privatliv, så vi har et minimalt forbrug, som en lille lokal vindmølle eller solcelle kan dække, - og vi derved ikke har det store nationalt forbundne og internationalt forbundne elnetværk.

Alle de felter vi nu har og som til stadighed udbygges og planlægges udbygget, fra el-net, mobilmaster mm, de ødelægger alt levende på jorden!

Vi går allerede nu rundt i en forstørret mikrobølgeovn med elektriske og magnetiske felter, og det bilder regeringer og offentlige myndigheder os ind ikke er skadeligt, samtidig med at de fyrer de medarbejdere der påpeger det, fjerner kritiske bevismaterialer eller godkender "bevismaterialer" betalt af fx mobil- eller vindmølleindustrien!


Link til en hjemmeside om bla. støj og felter:
https://feltmester.wordpress.com/