Nej-til-Asylceter-Korsør

gæst årgang

/ #9

2016-01-25 21:48

Korsør Sygehus ligger lige i et af de dejligste områder i Korsør syd, tæt ved stranden hvor familier med børn og unge samles hver sommer for at tilbringe nogle gode timer med sol og vand og et godt besøgt stianlæg som går bag om Korsør Kirkegård hvorfra man så kan gå videre langs stranden helt ud til skoven.

En ren oase hvor alt ånder fred og idyl. Selve området her omkring sygehuset består også af en skøn foreninge af både ældre og unge ny tilflyttede familier med børn som nyder godt af den ro området udstråler og så lige det lille plus, at man alligevel ikke er så langt fra bymidten, offentlig transport,skoler og indkøb mm.

Men lige omkring selve sygehuset har vi så plejehjem, dement boliger, ældre boliger, beskyttede boliger og et velbesøgt dagcenter hvor mange af byens ældre  borger mødes og indtager dages veltilberedte varme måltid mad. Den store vognpark af rolatorer beviser dagligt at tilstrømningen er god - også selv om man er dårligt gående. 

Jeg får en helt knude i maven bare ved tanken om, hvordan det skal gå vores ældre borger og alle os andre i området. Vores kultur er så forskellige og jeg er så træt af hele tiden at skulle være den der "retter til højre" og giver plads.

Udlændingestyrelsen kan ikke give garanti for, at vi beholder vores lille oase og med tanke på de mange ældre beboer i området kan jeg ikke lade være med andet end at tænke, hvor er det nemt at lægge et asyl center lige der for "de ældre stritter jo nok ikke så meget imod" og det derfor er lettere at gennemtvinge beslutningen om placering.

Korsør sygehus ville ellers egne sig fantastisk til oprettelse af et hospice, fantastisk beliggenhed og den dejligste udsigt over storebælt og broen.

Vi har nok af problemer med nytilflytter i Korsør og først vi får lært at tackle de problemer vi allerede står med, før mener jeg ikke vi er klar til "at rode os ud i mere".  Et asylcenter er det sidste vi har brug for lige pt.,

 

Så derfor Tak, Men NEJ TAK