Folket ønsker omvalg


Gæst

/ #186

2016-01-14 20:52

Flere ministre har på forskellig vis arbejdet ihærdigt og beslutsomt på at blive rejst for en international menneskerettighedsdomstol for forbrydelser mod befolkningen. Et af verdens rigeste lande lader folk dø af kulde på gaden, sparer akut-ambulancerne væk, under ikke flygtningene samvær med deres ellers uadskillelige nærmeste familiemedlemmer, vil spare på ungdomsuddannelserne - og forsøger i det hele taget på at skabe et samfund, hvor det for en del af borgerne slet og ret drejer sig om overlevelse som højeste nævner.

Det ville være et smykke for hele landet, dersom det kunne få glæde af alles evner - på hver deres måde - og at vide, at de langtidsyge m.fl. har så gode vilkår som muligt. Det gør ikke spor, at folk og deres børn har råd til at gå til fritidsaktiviteter, på aftenskole osv , købe nye gode vintertøvler til familien og sig selv, spise giftfri mad efter eget valg osv - og lad dog ungdommen få en god start på livet, så de får det rigtigt begyndt på alle måder - og lad samfundet give det bedste til vore ældre medborgere også. Borgerne i dette land skulle gerne sikres basal varme og tryghed.

På en uge er to hjemløse døde i Jylland og en i København. Er nogen forbavset? Det er jo den elementæreste fysiologi-lære om menneskets funktioner og begrænsninger herfor. Akut-ambulancerne spares væk - og de hændelige uheld på sygehusene kan ikke altid redes ud, da de afgørende journaler måske er blevet væk; lad os kæmpe for reel sundhed og retssikkerhed for alle.

Men til dette formål behøver vi nye på ministerposterne på borgen - og nye på taburetterne forskellige andre steder også.