Politianmeldelse af Søren Espersen, for brud på Genevekonvention.


Gæst

/ #43

2015-11-18 03:46

Tja, I er bare en pøbel muslimelskende fjolser, havde I været ansvarlige i 1940'erne havde Hitler været EU's første forbundspræsident.

I er en samling venstreorienterede bløddyr uden rygrad eller karakter der sikkert ville bede en voldtægtmand tage en tur til på jeres koner, for ikke at provokerer ham.

I den rigtige verden kan man ikke løse problemer ved at sidde i rundkreds og drikke urtete - der vil altid være uskyldige ofre, det er den pris der skal betales for at i kan leve sikkert og trygt, samt bruge jeres tid på fuldkommen ligegyldige politi anmeldelser.

Den dag udyrerne står foran jeres dør, gemmer i jer under senge, og de er ikke jer der går ud og kæmper, der er folk som Søren Espersen, så kan I bagefter altid kravle ud og beklage jer over at der blev anvendt for megen magt og diskutere i jeres basisgrupper hvorfor man ikke bare talte dem til fornuft, samt lave politianmeldelser

I skulle hellere stikke piben ind og huske hvad der sket med landsforrædere under krigen .... de blev hængt i lygte pæle som de svin de var