Tvunget børnevaccine ved pasning i offentlig institution


Gæst

/ #124

2015-10-13 11:38

Jeg ved ikke hvor mange hundrede milliarder vi har brugt på kræftforskning og det har ført ingen steder, der har aldrig været så mange med kræft som nu og det stiger, barokt, det samme med bla. psykiske sygdomme, vi har ikke set toppen endnu.

Mht. vacination mod børnesygdome sker det ikke for børnenes skyld men for forældrenes. Et "sygt"barn koster samfundet penge, barnet skal passes, får medicinalindustrien ikke solgt nok, falder afkastet og fars farmaceutiske aktier giver mindre udbytte. Smittes vennerne fra børnehaven eller naboen børn vil det være en katastrofe, mange forældre må blive hjemme fra deres livsvigtig arbejde, forældrene skal til at være tilstede, tage sig af sine børn.

At tage sig af hinanden og forholde sig til hinanden, er den store tidsudfordring. Vælger man som forældre at lade være med at vacinere sit barn, er man naturligvis forpigtet til at sætte sig ind i konsekvenserne deraf. Det bør være et bevidst fravalg.

Til jer der er ledt af frygt og misinformaganda. Hvorfor følger I bare med strømmen og gør som de "kloge" vil have jer til. Tror I virkelig at vi, der ikke vil have vore små børn vacineret, ikke vil børnene det bedste ???

Jeg læser i denne forbindelse mange kommentarer vedr. dårligt/svagt imunforsvar. Kære medforældre, jeg forstår godt jeres bekymring. Har I prøvet f.eks. at spise mad der beliver, mad der ikke indeholder giftstoffer omend i små mængder, mad der ikke er pumpet med alt muligt kunstigt, herunder kuntgødning, det kunne jo være en start.

kh. Bo.