Gimi Levakovich skal ud af Danmark NU! - DEL linket og lad os få en masse underskrifter

Gimi All Your Money

/ #166 73 millioner spildte skattekroner

2015-10-07 15:34

Fra 1972, hvor familien først kom til Danmark, til 2011 havde Gimi og hans familie forbrugt 73 millioner danske skattekroner i kontanthjælp, retsagsomkostninger,tvangfjernelse af børn, fængselsophold m.m. Det er ikke aftaget siden statistikken blev lavet. 

Gimi gik ud af 7. klasse og har INTET arbejdet med siden - ikke noget der er betalt skat af i hvertfald. Han hare alene levet af kontanthjælp.

Hele hans familie, med undtagelse af 1 har alle været i fængsel.

Hans 2 mindste børn i folkeskolen, der begge er danske statsborgere og han har ene-forældremyndighed over, har ikke en chance for at blive normale samfundsborgere, hvis han fortsat skal have formynderiet over dem i Danmark. Spørgsmålet er om de skal sendes med ud, tvangsfjernes eller samfundet skal lide fordi en Roma uden dansk statsborgerskab har forældreretten over danske statsborgere!?

Jeg er helt enig i, at Gimi og mange af hans familiemedlemmer skal sendes til Kroation, og det med det samme - spørgsmålet er alene om vi skal beholde hans avl og forsøge at renoprette dem, eller sende dem med ud.