Gimi Levakovich skal ud af Danmark NU! - DEL linket og lad os få en masse underskrifter

05 januar 2017:

Ja det blev så endnu engang bevist, at udlændinge i Danmark kan gøre som de vil, trække racisme og medmenneskeligheds kortet og få i hoved og røv. 

Vi må have et STORT nyt flertal i Danmark, der kan gøre noget ved ikke bare dette afskum, men også alle de andre der render rundt og grinder af os

http://www.bt.dk/danmark/levakovic-kan-fortsaette-sit-liv-frit-i-danmark-det-er-en-falliterklaering-for

 

12 maj 2016: En sorgens dag - så kan han og hans dysfunkltionelle unger pisse på os generationer frem.

TAK for al støtte som desværre ikke har fået sin berettigelse - vi må håbe han bliver sat i nyttejob fra 7-16 hver dag frem for at få kontanthjælp, og snart begår ny, grov kriminalitet (forhåbentlig uden personskade på andre end ham selv) der så kan udløse en udvisningsdom. Det er ikke umuligt - bare se på den såkaldte FizFiz der trods 8 børn blev udvist af landet. 

TAK til alle der har støttet!

Så er det i dag...... bliver spændende om vi endelig får ham ud af landet...personligt tror jeg desværre man tager mere højde for 2 i forvejen dysfunktioelle børn, end til et helt samfund!

****

I dag har Højestret fået fremlagt udvisningsanken af Gimi Levakowic og der vil falde endelig dom d. 12 maj kl. 12. 

Hvis du kender nogen der endnu ikke har skrevet under eller måske igen, igen kan henlede opmæksomheden på denne underskriftindsamling til relevante beslutningstagere, er du meget velkommen til at dele link til denne underskriftindsamling.

Her kan du læse om dagens retsmøde - med kommentarer:
http://ekstrabladet.dk/112/levakovic-boss-for-hoejesteret-kraeves-udvist-af-danmark/6062425

Og her kan du læse hans "klynk" med håb om at dommerne tager hensyn til hans børn:
http://ekstrabladet.dk/112/levakovic-boss-foeler-sig-misforstaaet-jeg-haaber-bare-de-tager-hensyn-til-mine-boern/6064384

Tog han hensyn til andres børn, da han senest truede 2 14-årige pige med en pistol? NEJ!

Han skal bare UD!

Enig?

***

DET ER LYKKEDES! Højesteret har i dag, d 02 dec 2015 givet grønt lys for, at anklagemyndigheden må føre udvisningssagen helt til tops. Om det har noget med denne indsamling at gøre ved ingen, blot skal alle underskriftsgivere vide, at linket til denne indsamling er sendt til politikere, borgerrepræsentanter, dommere, mediefolk, processbevillingsnævnet m.fl og har måske været medvirkende til, at nogen har tænkt sig om. 

Nu kan vi så bare håbe, at Højesterets dommerne forstår at vi IKKE vil brødføde den slags mennesker, eller have dem i landet i det hele taget.

TAK til alle som har skrevet under, tak for alle kommentarer (har ikke nået alle 800+) og til jer som mener vi spilder tiden med at lave denne slags underskriftsindsamling eller bruge tid på det i det hele taget, vil jeg bare sige:

"Nothing comes from doing nothing!" 

Opdateres efter dommen :)

Kh Drina

 

Fantastisk nyt - Rigsadvokaten vil prøve Gimi-sagen ved Højesteret. 

Men - vi har stadig mange underskrifter tilbage før denne indsamling bliver taget seriøst - skynd dig at dele linket, bed alle du kender skrive under - husk, bliver han i Danmark, kan det være din kommune han bosætter sig i næste gang. 

Det er på tide at befolkningen får lov at tikendegive deres mening, når forbrydere som Gimi Levakovich får omstødt en udvisningsdom af landets næsthøjeste retsinstans. 

Det er urimeligt at et menneske og efterkommere, i den grad skal tyrannisere et samfund, sprede skræk hos ældre og svage, malke samfundet for millioner, optræde i et TV-program og snyde og bedrag statskassen uden konsekvens.

 

Denne underskriftsindsamling har 3 formål:

1) At tilkendegive utilfredshed med Landsrettens dom af 06 oktober 2015 om ikke at udvise Gimi Levakovich 

2) At tvinge politikerne til at ændre lovgivningen omkring udvisningsreglerne, med tilbagevirkende kraft så den kommer til at gælde Gimi Levakovich  

3) At tvinge Tårnby Kommune (Hans hjemkommune) til at gribe ind og sætte ham i nyttejob aldeles omgående efter hans løsladelse til vi får held med at ændre loven og sende manden og hans familie ud af landet en gang for alle.