Bevar hjemmefødselsordningen i region sjælland


Gæst

/ #175 Vær modige, bliv ved med at gå forrest

2015-09-14 05:18

Kære Politikere i Region Sjælland, 

Luk ikke denne fantastiske ordning vi har i region Sjælland, men bliv i stedet ved med at være forgangskvinder - og mænd! Jeg tror ikke I finder et sundhedstilbud med højere brugertilfredshed!Bare se hjemmefødselsordningens facebookside og alle kommetarerne her.

Vi er mange forskellige typer af kvinder og familier, der har valgt denne løsning, fordi vi har et ønske om at en fødsel skal være det den er, nemlig det mest naturlige af alt og de bedste rammer for det, hjælper hjemmefødselsordningen os med at få. Så for os der kan og vil og har muligheden for det, lad være med at sygeliggøre fødsler ved at tvinge os ind på et sygehus. Det giver nemlig ofte den stik modsatte virkning, nemlig flere besøg på sygehuset og dermed flere udgifter på regionens sundhedsregnskab.

Styrk samtidig vores dejlige områder i vandkantsdanmark, hvor der er langt til nærmeste sygehus. Denne ordning giver os ro om vores fødsler, specielt til os der føder hurtigt!

Min første fødsel forgik i en aftenvagt og jeg skriver sådan fordi jeg tror jeg var ekstrem bange for et vagtskifte under fødslen, det resulterede i et brækket haleben og ressoucer til læge i den forbindelse. En kaotisk ammestart, der resulterede i flere kontrolvejninger og besøg på sygehuset i den forbindelse samt en flere i hjemmet. Jeg måtte til sidst kastet håndklædet i ringen og opgive efter fire måneders kamp.

Min anden fødsel forgik stående hjemme under vores trappe i stuen med min mands arme omkring mig, jeg fødte 10 min. efter min jordmoder var kommet og sad hjemme i min sofa og kunne se solen stå op mens jeg ammede mit andet barn uden nogen problemer. 

Hold fast i denne ordning og giv vores børn den bedste start på livet. 

Venlig hilsen 

Bolette Hansen