Bevar hjemmefødselsordningen i region sjælland


Gæst

/ #89

2015-09-12 05:17

Et menneskes psykiske udvikling starter allerede i fostertilstand og en fødselsoplevelse hvor den fødende er utryg både bevidst og ubevidst sætter barnet i en vanskelig psykisk udviklingsbane.
Ved at føde hjemme har du beroliget moderens reptilhjerne så den ubevidste angst er væsentligt reduceret ,fordi hun er i omgivelser som hun kender med personer og fysiske forhold som hun kender og som barnet har lyttet og sanset inde i maven, dette vil du aldrig kunne opnå på et hospitals fødegang.Der er en helt anden velsignet ro over en hjemmefødsel og hvis I vil spare udgifter på psykiske lidelser hos voksne så skal I bevare hjemmefødselsordningen.
Jeg taler af erfaring vores første fødsel foregik på Et hospital med en baby på 2720g hvor der måtte epiduralblokade til at få dæmpet nervesystemet og til at balancere smerterne, der var stress hos både mor og far over alle de fremmede mennesker der skulle være med til fødslen( praktikanter, forskellige jordmødre der var på vagt, anæstesifoæk etc), alle lydene fra andre fødsler der var igang,alle apparaterne osv..

2. Fødsel foregik hjemme uden anden smertelindring end et fødekar ,det var så dejligt ikke at skulle ud og køre for at måtte føde, det var så dejligt at kunne være i telefonisk kontakt med jordmoderen og vide at det var hende der kom og hjalp vores baby på 4025g til verden det var guddommeligt og malerisk roligt, trygt og godt.

Den psykiske udvikling er langt mere vanskeliggjort fra starten hos barn nr.1 end barn nr.2 og det kan mærkes tydeligt her 9 år og 8 år efter fødslerne, de stemninger moren havde under de 2 fødsler er grundstemninger hos børnene!!!!.