Velkommen Flygtninge

Sobieski

/ #31 Tag jer sammen

2015-09-08 07:52

I har virkelig ingen idé om, hvad I er i gang med at gøre. Hvis flygtningene fortsætter med at komme ind i så store antal, bliver det enden for europæisk kultur.

Desuden bliver flygtningene i medierne omtalt som nogle værre stakler, der ikke kan klare sig uden hjælp fra vesten, men det er langt fra tilfældet. De fleste af dem er mænd i alderen 20-40, der sagtens kan klare sig selv, men som kommer til Europa, fordi de er på udkig efter lidt bedre levemuligheder og tror, at de har ret til det hele. De har ingen respekt for os og griner ligeså snart de modtager deres asylstøtte. Det er selvfølgelig ikke det, som de internationale medier viser, men kig lidt omkring på Internettet efter privatbilleder, også er sandheden hurtigt tydelig for enhver.

Hvis vi fortsætter med at byde dem velkommen, som vi indtil videre har gjort, får det aldrig nogen ende. Danmark vil indenfor et par årtier være et land med muslimsk flertal, og det vil være fuldstændig katastrofisk for vores kultur, velfærd og sikkerhed. Det samme kan siges om øvrige lande, der er alt for venlige over for indvandrere, såsom Tyskland, Frankrig og Sverige.

Bevaring af vores kulturelle værdier er langt vigtigere end de humanitære årsager til at tage flygtningene ind. Vi skal alle sammen dø en dag, og når det er sket, er der kun én ting vi efterlader - vores kultur. Vi kan simpelthen ikke tillade os, at muslimer og afrikanere kommer og ændrer på kulturen, bare fordi vi har det lidt ondt af dem. Vi er nødt til at se tingene i et større perspektiv og ikke kun handle ud fra følelser og medlidenhed. Det er der desværre ikke ret mange europæere, der fortstår længere. Om end lande som Ungarn, Polen og Slovakiet dog har en smule håb for fremtiden.