Tvunget børnevaccine ved pasning i offentlig institution


Gæst

/ #121

2015-08-11 13:41

Til alle jer der nægter at vaccinere og har en masse "gode" konspirations teorier:

Når I nu sidder en stille stund og klapper jer selv på skulderen over at være så gode forældre, så tænk lige videre og overvej, hvordan I ville have det, hvis I stod og skulle begrave jeres elskede barn fordi det var blevet smittet med mæslinger pga. den stigende paranoia omkring vaccinerne. Det sker for mange mennesker og DET er fakta.

Ja, der er folk der aldrig bliver smittet på trods af, at de ikke er blevet vaccineret - primært fordi sygdommene endnu ikke er så udbredte herni Vesten. Det er også korrekt, at nogle bliver smittet med sygdommene fra vaccinen blot fordi der er noget af sygdommen i, men dette sker ikke særlig tit. Det sker oftere, at børn bliver syge- og i værste tilfælde dør, fordi I nægter at vaccinere. 

Pak jeres Ekstra Blads-forskning væk eller flyt til et af de lande, hvor alle sygdommene stadig er meget aktive. Og kom så tilbage og fortæl om det ikke er den meget lille riskioen værd. Både for jeres egne børn, men også for samfundet. Vil I virkelig gerne tilbage til da børnedødeligheden var høj?