STOP HPV VACCINEN

René
Gæst

/ #32

2015-07-08 22:07

Fordi der er fuldstændig vanvittigt, at man udsætter mennesker, for alle disse bivirkninger og for noget, man på ingen måder, kan kalde en epidemi og man kunne lave oftere screeninger og MASSE andre forbyggende arbejde, som også ville give folk en sunder levestil, så mange andre sygdomme kunne kommes til livs - hvis man endelig gerne vil der her til livs!!

OG det er ydermere langt ude, at MANGE ikke bliver anerkendt som vaccine skader, nu hvor det er gået grueligt galt for mange kvinder verden over!! og det skal man jo ikke være professor for at se at det allerede er!!!
Samtidig med - at alle dem, der allerede selv ved de er det, som ikke bliver anerkendt, render der selvfølgelig også en masse rundt, som har det dårligt, som ikke har tænkt, at det kan være vaccinens skyld og som bare tror, de har en langvarig slem influenza - ja mange får jo bare af vide de har en psykisk lidelse (fordi de har ondt - FLOT) og hvad med folk med migræne, træthed konstant, autoimmune lidelser (som jo har helt samme symptomer tit) mange af dem bliver heller ikke registreret fordi de bliver proppet i en anden box.

Stop det her vanvid NU - det bliver den største sundheds-skandale nogensinde, lad vær med, at gør det værre, end den allerede er!!!