Imod Lukning af Irak-kommissionen


Gæst

/ #383

2015-07-05 06:48

Pensioneret selvstændig maskiningeniør, der med underleverandører fabrikerede transportanlæg og specialmaskiner til Skandinavien og Tyskland.
Min forhistorie er hollandsk, tysk og svejtsisk og som medlem af europæiske økologiforeninger og forsker i fri energi (den forbudte nulpunktsenergi) blev jeg næstformand i www.difoet.dk !
Tilknytningen til de nævnte frivillig arbejdende foreninger førte til en politisk forståelse af den gale verdensorden, hvor historieforfalskning, sundhedsmafia og forbud af virkelig grøn energi, klimasvindel og befolkningsreduktion er dagens orden!
Først nu faldt jeg over Jeres organisation, som jeg gerne ville dele med mine danske og udenlandske bekendte (dem der endnu lever = ikke sidder i fængsel eller er myrdet) men som 1959 indvandret tysker vil jeg straks blive betegnet som nazist.
Vores diføt-forening har lige mistet sin avis, ”diføt-nyt” p.gr. af redaktørens alder og mine skriverier bliver nu reduceret til de få artikler jeg kan smugle i den overvågede presse. Heldigvis fik jeg via den lokale presse samlet i maj måned et rejseholdt til en tysk demonstration af en såkaldt evighedsmaskine (opdrift) som via vores netværk allerede er i dansk arbejde, først som prototype og fordi patenteringen er forbudt, måske kommer i produktion. Det er også på tide efter at foreningen så den slags teknik allerede for over 30 år siden!
Jeg kunne skrive videre i timevis men vil nøjes med dette.
Med venlig hilsen
Albert Hauser, Aalevej 41, 7160 Tørring