Klage vedr. dyrekort hos dansk supermarked.

Joan Vedel Andersen
Underskriftindsamleren

/ #4 dyreste børnebog ever

2015-04-28 15:01

Vi samler til to bøger (børn), hvilket må anses som meget almindeligt al den stund at en gennemsnitlig dansk kvinde vist har omkring 1,7 børn. 

I følge de mails som dansk supermarked er begyndt at sende rundt, skulle hver 4. pakke indholde et specialkort, hvormed det at samle en bog pludselig bliver en omkostelig affærre svarende til 12.000 kr. Eller 24.000 for to. 
Da vi fulgte med i lignende koncept sidste år, foregik det ikke på denne måde. Det er muligt at Dansk supermarked i de omsendte standardmails argumenterer med, at det er for at øge spændingen. Det må dog være at øge spændingen i forhold til, hvor meget de kan tjene. 


For vores vedkommende har vi i skrivende stund netop åbnet yderligere 141 pakker kort og dermed samlet set åbnet ca. 320 pakker dyrekort  svarende til indkøb for 32.000 kr. Trods dansk supermarkeds stategik mangler fortsat specialkort til de to bøger. Samlet set 12 specialkort. Indtil videre rammer vi altså et gennemsnit på 16.000 pr. bog, hvilket bestemt ikke set i lyset af sidste års kampagne var, hvad vi havde forventet. Så kan man kalde det spænding - jeg kalder det griskhed. 

Jeg kan naturligvis ikke garantere, at jeg ikke hører til en meget uheldig del af befolkningen, som dog i disse dage melder sig i hobetal på de sociale medier med nærmest identiske forespørgsler til manglen på specialkort og opremsende hvor mange hundrede pakker, der er åbnet uden at være nået i mål.