Klage vedr. dyrekort hos dansk supermarked.


Gæst

/ #2

2015-04-28 12:30

Fordi jeg samler kort til 3 bøger. Havde jeg vidst at jeg skulle handle flere månedslønne op havde jeg aldrig købt bøgerne.
Vi har været med fra starten, handlet jævnligt, fået tonsvis af pakker fra venner, familie og naboer, men mangler stadig 24 speciel kort.
Kom hjem i sidste uge med 54 pakker kort fra Føtex (havde selv handlet for lidt over 2000.- kr. og fik de resterende pakker af de handlende omkring mig. Samlet var der købt for ca. 3000 kr. Det siges at der er specielkort i hver 4. pakke det skulle gerne efterlade mig med 13,5 speciel kort. Jeg fik 2 stk. de har så kostet 1500 pr styk og da jeg mangler 24 kort endnu kan jeg så lige smide 36000 kr. i deres butik på 1½ uge indtil kampagnen stopper. Det er sgu ikke rimmeligt. Der er gået inflation i kortene i div. byttegrupper og du kan ikke længere være sikker på at folk rent faktisk sender de kort i bytte som de lover.... Vi har ind til videre mistet 5 speciel kort på denne måde. Ej heller hjælper det at tage til bytte dage i butikkerne da de ikke ligger inde med disse specielkort, og de er stort set umuligt at bytte sig frem til da alle mangler de samme kort.