Nej til linjeføring A Beder Bering vejen


Gæst

/ #25 Re: Re: Re: STÅ SAMMEN

2015-01-28 16:36

#24: Michael Tandrup - Re: Re: STÅ SAMMEN 

 Ingen tvivl om at Mårslets biler nok skal komme ud , men de kommer ikke ud til Motervejen og andre hovedfærsels årer etc. uden at forsat at belaste det lokale vejnet som er ganske små og som i den grad er bygget til meget færere biler. Det er situationen som den er og Mårslet bliver sikkert ikke mindre fremover-> altså endnu flere biler.
Jeg har forstået at mange af Nybyggerne i Mårslet og  Tranbjerg syd er fløjtene ligeglade med at de skulle generer nogle små landsbyer på vejen, det kan man jo desværre læse her på siden længere oppe og I læserbrevet i JP 24/1.
Man kan læse at mange af de nybyggere som ikke fik sat sig ind i hvad de købte da de købte, nu ønsker at smøre problemerne af på nogle andre. Det er jo særdeles uskønt men desværre et mode fænomen der breder sig.
Den A linje er altså ikke ny, forstå det nu. Den var skitseret i 2001 offentligt og så sent som i 2009 var der høring om både A og B-linjen i Malling, jeg var der selv sammen med flere hundrede andre fra Aarhus Syd. Præcis et stor møde som der netop har været i Tranbjerg, med politiker etc.
Sagen er altså særdeles gammel og har alle årene op til i dag været særdeles varm for alle os der bor herude. Enhver der gad kunne få den indsigt inden man bosatte sig her blot ved at dykke en smule ned i arkiverne , spørge sig for etc.
Så jeg køber ikke al den klynkeri fra nybyggerne som jeg læser på denne side og i læsebreve. Det er for , undskyld mig, barnligt ikke at tage ansvar for sine egen mangler på handling på rette tidspunkt.
Det er for dårligt og ganske enkelt ikke ok.

A-ruten løber ikke gennem Tranbjerg, men 50 - 100 m Syd om Tranbjerg Nybygger kvarter. Hvordan specielt en A-linje skulle sende flere biler gennem Tranbjerg er derfor uforståeligt og ukorekt . 
Hvis der med "gennem Tranbjerg" tænkes på biler fra Midt og Nord Tranbjerg som fremover vil søge mod syd til den nye A-linje , ja så vil det samme jo ske ved B1 og C linjen og det er jo hele ideen med den nye vej hvad enten den hedder A, B eller C. Hvis ikke det sker ved C-løsningen , ja så taler det jo i stedet fra C-linjen mod de to andre.
Så flere biler Igennem Tranbjerg  ved specielt A-linjen er jo noget vrøvl og skaber jo ukorrekt fokus.