Nej til linjeføring A Beder Bering vejen

imod langsommelige vejpolitikere i Aarhus

/ #21 BÆriiing BEDER vejen

2015-01-27 17:34

HVORFOR er det noget nu liige den her nye fede bæringvej skal hedde BEDER- Bæring vejen...

DET er sgu da fordi det er FRA BEDER og MALLING OG ODDER... og ALLE fra den side af ODDERvejen...alle de vandvittigt hurtigkørende morgen og eftermiddags bilister..TIL og FRA motorvejs afkørsel Hørning..til og fra arbejdet I Aarhus..både syd og nordgående..kører..og IKKE fra mårslet og Tranbjerg ??som Ravnebedstemor fra Ravnholtvej i 35 år har boet...?påstår..?

Hvad fanden skulle Tranbjerg borgere køre igennem dødssyge ravnholt efter ??

DER er denunde drønemig ingen tvivl om at den enorme mængde trafik der kører tværs over de ALT for små landeveje og samles på HOVvejen udi motorvejsafkørslen STORT set ALLE kommer fra ODDERVEJEN...og fordi ALLE familier OG pensionister lige pludselig har fået råd til at køre i HVER deres bil...

MEN HVORFOR FATTER de ufattelige langsommelige intet forstående "vej ..politikere i Aarhus ikke ...at den BÆRing vej ER og forbliver noget L.O.R.T...OG istedet får udbygget ODDER vejen..til 3 spor...

OG ringvej syd (som de heldigvis nåede at få anlagt)men som nu godt kan bruge det 3 spor også... føres ud til motorvejen ved stautrup..og kobles på det MEGET flotte og DYGTIGT udførte anlægsarbejde ved viby motorvejen

Ind til byen.. ligesom de for 12 år siden fandt ud af at Horsens landevejen FRA Tranbjerg jo også blev utrolig belastet i myldretids trafikken..også af ALLE dem fra "oplandet hele vejen til hovedgaard og Horsens..

SÅ fik de endelig laangt om længe lavet 2 spor...fra krydset i slet...???

MEN det hjalp sgu da lige fedt...??? Der var jo stadig en FLASKEHALS...imellem Tranbjerg og slet..

SÅ gik der liige 10 år mere...nåeh men så må vi vel hellere liige få lavet de 2 spor de sidste 300 meter...

Det tog dem en uge ..for at få DEN vej lavet..? Ca.. MEN der skulle død og pine gå 12 år før de (politikerne) fandt ud af at det var nødvendigt...?? HVIS bare EEn eneste af de folkevalgte...fik lov at sidde i de køer..ind til byen..hver eneste morgen OG eftermiddag..såeh var det måske længe siden den Bæring vej var blevet lavet..

MEN NU DET SGU FOR SENT...POLITIKERE..Jeres BY er vokset...??  hurtigere end i selv kunne følge med...??

OG hvis i vil gennemskære det sydlige af kommunen med noget så skrækkeligt som den ufatteligt dårlige

OG ALT FOR SENE BESLUTNING..om en BÆring vej ...SÅ STOPPER I JO SELV FOR EN VIDERE UDBYGNING AF SYDBYEN....???? IER SIMPELTHEN IGANG MED AT LAVE AARHUSS BLINDTARM...???

Kan i ikke selv se det...??? FORDI HVEM KUNNE FINDE PÅ AT BYGGE ELLER KØBE HUS I NÆRHEDEN AF EN KRAFTIG MOTORTRAFIKVEJ ...??? Da ihvertfald ikke byens politikere...??

Go nat og SOV GODT...