Bornholms skoler

fact

/ #25

2014-11-20 15:25

Til 22. Jeg synes, jeg svarer meget præcist i mit tidligere svar - så pröv at læse det i stedet for bare at være sur og aggressivt.

Til 24. Ifölge liste Ös forslag vil der i Hans Römer være 46 lokaler til ca. 30 klasser.

I Rönne 60 lokaler til 52 klasser, så både antalsmæssigt og procentmæssigt er overkapaciteten störst i Hans Römer Skolen. Læg dertil, at man formodentlig skal bruge noget - eller hele overkapaciteten - til at bygge nye faglokaler mm, hvilket jo giver en öget udskrivning.

Jeg håber ikke, du er fra Aakirkeby, for det er det mest forkælede område på Bornholm. Sammenlign f.eks. med Rönne, så har den gamle Aakirkeby Kommune fem supermarkeder - så skulle Rönne have 15. Ak. har fem folkekirker - Rönne burde så ave 15. Ak. har öens eneste hele dobbelthal - Rönne burde så have tre. Aak. har tre heler haller - Rönne burde så have ni. Aak har en tv-station - Rönne brude så have tre. Aak har en lufthavn . Rönne burde så have 3. Aak har det flotte Naturmuseum - Rönne burde så have tre (man er ved at fjerne det museum Rönne har). Aak har en kæmpeskydebane - Rönne burde så have tre. Aak har to benzinstationer - Rönne burde så have seks....og sån kan man blive ved.

 

Her i Rönne siger rygterne, at når skoledebatten er slut, så bliver det næste Aakirkeby vil kæmpe for at få flyttet bliver Trafikhavnen i Rönne.

 

Jeg forstår fint, hvis man i Nexö og Allinge föler sig forbigået . men Aakirkeby har gennem tiderne fået i hoved og röv - for at sige det præcist.