Bornholms skoler

fact

/ #21 Re: Re: Re: Det handler ikke kun om lokale skoler, men om, at der skal være liv på hele Bornholm.

2014-11-15 20:44

#20: Udkant- Bornholmeren - Re: Re: Det handler ikke kun om lokale skoler, men om, at der skal være liv på hele Bornholm.  

 Hvis det er mig (19), der bliver spurgt, så er det eneste langtidsholdbare:

Hele skoler i "Hovedstaden" (2 hvis der er plads - ellers 3, der er vist nok ca. 1400 elever), en i Allinge (bedre i Klemensker), en i Nexö og en i Aakirkeby.

Men det virker, som om folk er gået amok og glemt at tænke på, at de ikke selv producerer eller adopterer börn nok. Der er givet INGEN politiker, der synes, det er sjovt at lukke skoler - men det er skabt af nödvendigen.

En enkelt klog ting, synes jeg dog, formanden for bestyrelsen i distrikt midt har sagt, nemlig:

- Læg skolerne, der hvor börnene er.

Og det er jo i Rönne, så derfor skal der være flere skoler her end i distrikt midt. I distrikt midt kan alle elever være på Aaker-skole helt uden problemer. Der er vist ingen skole, der har större overkapacitet end i distrikt midt (Aaker) - så vidt jeg kan se på de tal, Ô-erne selv har offentliggjort. Men det  har Aakirkebyforældrene fuldstændig fortiet, så kun de få af os, der gider bruge tid på at gå ind og se på tallene opdager det.

Det ville givet klæde diskussionen, hvis flere satte sing ind i tingene (BRKs hjemmeside) og ikke bare var medlöbere.

Helt fint, at folk kæmper med hjertet og fölelserne, men der bör altså også være lidt rimelighed og facts i argumenterne - i hvert fald, hvis man vil overbevise de folkevalgte.