Bevar Falck i Region Syddanmark

Johnny

/ #2 Lidt info

2014-09-29 03:39

Som man kan læse i en artikel på Beredskabsinfo.dk,  så syntes Regionspolitikerne, at det er helt i orden, at vi nu som borgere ikke får hurtig hjælp og høj kvalitet og service - og dermed er det acceptabelt, at den ny levenrandør, de har valgt til ambulancekørslen,leverer en lavere service, hvorved Regionen kan spare de mange penge.

Kære medborgere - det er os, der kommer til at bøde for disse politikeres beslutninger, der har accepteret et meget urealitstisk tilbud fra Bios. Politikerne har på forhånd valgt, at Falck skal ud, da andre skal ind. Pointene der er givet til Falck i deres tilbud på kontrakten, er tildelt noget uforståeligt, hvis man ser på de andre Regioner, hvor Falck også har budt og er blevet vurderet.

Ligeledes er der lagt op til, at der i den daglige drift skal være op til 20 færre ambulancer på gaden i Regionen! Og da der heller ikke er krav fra Regionens side om en gennemsnitslig responstid på ambulancerne mere - så kommer det uundgåeligt til at betyde, at der bliver ventetid på ambulancerne i forhold til i dag.