Bevar akutbilen i Skagen

Esther

/ #5 Afstand dræber

2014-09-13 08:24

Hvor ofte har vi ikke hørt fra specialister, at afstanden dræber! I forbindelse med Blodpropper i Hjernen er det timer det drejer sig om, hvis patienten skal have et værdigt liv bagefter.

i sommerperioden er Skagen fuld af turister og dermed også megen trafik, så hvor hurtig kan en ambulance komme til en patient i Skagen. ALT for langsom!

 

hvorfor er det lige at borgere langt fra de større byer, skal betale for at Regionerne kan bygge de nye Super Sygehuse! Man nedlægger de mindre sygehuse og ligeså nedlægger man Akut ambulancen!

tænk jer dog om, kære regions politikere. Lad være med at tænke på prestige byggeri og mursten. Lad dog for engangs skyld mennesket komme før mursten.

 

hvad er det for en verden vi efterhånden lever i. Har du penge kan du få, men har du ingen må du gå---- dette er så sandt i dagens Danmark og fhv. Statsminister Anders Fogh Rasmussen gnider glad i sine hænder, for nu er DK på vej til amerikanske tilstande, hvad angår vores sundhedsvæsen og AFR har i sin bog jo beskrevet hvor fint man i USA får hjælp. Men jeg og de fleste medborgere ønsker ikke et sundhedsvæsen for klasse 1eller 2.

 

stå sammen Nordjylland. Få arrangeret nogle busser og deltag i Regions møder. Politikerne har nemlig respekt når de står direkte over for borgerne og skal forsvare hvorfor penge har så megen magt.

held og lykke og ved at stå sammen står man stærkest.