Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #79

2014-08-21 07:30

OK OK,
Så de blev taget lidt bagi (finansministeriet), sådan er det jo. Det koster lidt når man skal vise handlekraft. Erindrer de TDC som Lykketoft nærmest forærede alt kobberet? :-D
Der er desværre pt. intet ulovligt når Goldman Sachs sender sine fortjenester igennem Luxemborg, og enhver af deres skatterådgivere ville være blevet fyret hvis han ikke havde valgt at sætte denne løsning op, det gør andre amerikanske selskaber også f.eks Apple. Der er pligt til at profitmaksimere inden for lovens rammer. Men for den danske stat er det jo helt idiotisk at have ignoreret dette fakta, for jeg kan ikke forestille mig at det er noget deres rådgivere har overset (Danske Bank) for så bør de næsten være erstatningsansvarlige.
Ser man bort fra Goldman Sachs' anløbne forretningsmoral, deres handlemåde op til og under finanskrisen, er de meget dygtige og kan være et aktiv for bønderne i DONG, men prisen er helt ude i hampen og hvis staten bare havde været deres ansvar bevidst, kunne man have høstet sin del af den enorme kursgevinst der formentlig kommer.
Mht. medarbejderaktiekøb, så må der sidde et kontorchef i finansministeriet med meget røde ører ;)