NEJ tak til den nye offentlighedslov


Gæst

/ #7

2014-05-28 07:32

Kaere Susanne,

Tusind tak til dig for at fortsaette og, tak for at forsoege at faa saa mange Danskere som muligt med Grundlovsdag. Det er saa vigtigt, saa uendeligt vigtigt. Udefra ligner I et land der gaar baglaens og, har gjort det siden lang tid foer denne forfaerdelige lov blev fjernet fra Danmark.

I andre lande er der dyb chok over at Danmark ikke engang har en aaben Offentlighedslov og oejne fra hele verden foelger Jer og taarerne triller ovr de forfaerdelig ting der nu sker i vort land; - landet der nu ligner et land, hvor udviklingen af magtens indehavere gik i staa den dag de blev tvunget til at stoppe slavehandlen for alle de aar siden...

Jeg haaber saa meget, at I denne gang kan faa samlet en kaempe stor del af alle de mennesker der sidste ar skrev under og, mange, mange flere for, dette her kan ikke fortsaette...slet ikke.

Tusind tak igen Susanne, for staedigt at blive ved og, jeg haaber virkelig resten af den Danske befolkning nu vaagner op og, kommer ud med protesterne og de skrevne love i haanden, for er der noget magten i Danmark ikke goer, da er det at foelge deres egne ''love''!!

Mange hilsner

Jette