Stop Hærvejsmotorvejen

Dolkar

/ #24 En stor stemme til naturen

2014-05-12 13:18

Det er vigtigt i dag at gøre sin mening synlig, for ellers er der bare for mange skrankepaver der får gennemført eks.vis motorveje.

Og min 30 år gamle frygt om at hele DK bliver dækket af asfalt, så svenskerne og tyskerne og resten af EU kan handle nemmere sammen er godt på vej.

Pyt være med den smukke, unikke natur. Sk... være med sjældne frøer som får ændret deres leveområde når og hvis togbroen bliver en realitet og til hvad nytte? For at Kbh og Aarhus, Aalborg skal kunne besøge hinanden 8 min hurtigere!!!

Hørte i radioen i sidste uge at alt for mange lokalpolitikkere får indædt lov til at få deres "lille" stykke motorvej, som så ender med at være næsten tom.

Det samme fænomen skete i slut 1970' erne på Sjælland, hvor jeg stammer fra. Min far var med til at lave op til flere motortrafikveje og de er næsten helt tomme idag og er bestemt ikke et flot syn for naturen.

Så lad os sammen gøre alt for at den unikke natur vi har langs Hærvejen bliver bevaret og ikke ødelagt at store maskiner og asfalt som er svær at få til at forsvinde/ nedbrudt helt, når tomheden melder sig og bilisterne har fundet andre mere logiske veje.

Held og lykke til os alle og for at vores fremtidsarvinger stadig kan nyde den fantastiske, unikke og grønne natur :)

Så forøvrigt en herlig reaktion for 12 dage siden, fra nogle spanske turister i bussen fra Billund. Da vi kom til vådområdet lige før Vejle var de så glade og opstemte af det de så, bla. alle de fugle der er nu her, at jeg endnu engang tænkte på hvor vigtigt det er at vi bevare den kostbare natur vi har. Spurgte så til om de ikke kendte til sådanne områder, hvilket de ikke gjorde. :)