Bevar den kommunale dagpleje i Danmark


Gæst

/ #44

2014-05-08 19:32

Jeg skal lige se forstå det her rigtigt.... Man siger her at det er skadeligt for børn at være andre steder end hos pædagoger!!! Så jeg som far der ikke er uddannet som pædagog er ikke egnet til at passe mit barn.. Det skal være en uddannet pædagog der er og nok!!! Det jo for sindssygt at påstå det her.... Jeg vil stille et spørgsmål!!! Hvad vil være bedst for børn af de 2 scenarier : 1. Barn på 2 år, bliver passet i vuggestue på rød stue. Hvor der er 2 pædagoger til 16 børn. Der er 4 stuer ialt så der er 8 pædagoger en leder og ialt 64 børn, det giver 7,11 børn pr pædagog. Og op til flere gange om ugen er der faktisk en pædagog mindre pga af div. møder/ feriefri/ ferie/ kursus / sygdom osv. Så tallet stiger til 8 børn pr pædagog. Hvor gennemsnit erfaringen på pædagogerne ligger på 4-6 år. .
Nr 2: barn på 2 år går i dagplejen. Og bliver passet af en dagpleje mor som har 2 børn mere altså 3 børn i alt pr dagplejer. Som har en gennemsnit erfaring på 17-23 år i faget.!!!
Hvor vil dette barn på 2 år, lærer mest?? Få mest opmærksomhed fra den som passer barnet?? Hvor vil barnet føle sig mest trygt henne ?? Hvor vil barnet få mest omsorg og kærlighed henne ?? Hvor vil barnet komme ud og opleve mest henne??
Helt ærlig kom nu ind i kampen.. Der skal være plads til begge muligheder og det er fair og godt,, men lad værd med at smede budskab sammen om at det er et dårligere valg for børnene at være i dagplejen... For det passer ikke . Tværtimod.. Mvh. Casper Jensen