Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

JW

/ #12125 Re: Dongedag for grøn omstilling.

2014-01-30 19:41

#1: Frej Schmedes - Dongedag for grøn omstilling. 

 Goldman Sachs var bevidst med til at fremprovokere en finanskrise i US for derefter billigt at opkøbe markeder. Dette er ikke udelukkende uetisk virksomhedsførelse men direkte samfundsskadelig virksomhed uanset menneskelige omkostninger. Det blev jo faktiske krisens resultat, der yderligere konsoliderede og tilførte Goldman Sachs yderligere profit ved at opkøbe konkurenterne og dermed forstærkede den økonomiske og finansielle  magt-

Vi har statigvæk en stabil og velfungerende samfundsstruktur i DK, så her er en ny platform for GS for at skumme profitten for herefter at køre virksomheden i sænk.

GS sidder i lobbyer og har fælles interesser med olieselskaberne og har dermed ingen interesse i at skifte til en konkurerende energikilde som grøn energi. Er GS's fremtige strategi måske at udmanøvrere Dong og andre europæiske tiltag, der skal skabe mere grøn energi i fremtidens Europa????

 

Er det ikke netop hvad danskerne frygter at Goldman Sachs gentager deres uetiske og samfundsskadelige virksomhedsstrategier  her i vores eget land.  Det mest negative biprodukt at den globale landsby. Hvilke internationale instanser kan gribe ind? Ingen er måske fredet længere. DERFOR er der ingen grund til at invitere løven ind i andedammen.