NEJ tak til den nye offentlighedslov


Gæst

/ #2433 Vedrørende reklamer

2014-01-29 14:10

Bare et lille pip om reklamerne på siden. Masser af sites fungerer via de reklameindtægter, siden har. Samtlige Googles sider og services er som eksempel finansieret gennem reklamer. MEN der er en måde at slippe for reklamer på de sider, man bruger.

Flere browsere kan bruges sammen med et plug-in, der blokerer reklamer blandt andet Mozillas Firefox, Opera og Google Chrome. Download addblocker plus som er gratis, det hele fungerer let og logisk. Hvis man fortryder, kan man bare afinstallere sit plug in, men man kan også midlertidigt deaktivere addblocker plus på den side, man er på.
Det er faktisk lidt en befrielse at slippe for reklamerne, siderne bliver langt mere overskuelige.
Og det er hurtigt og nemt at downloade fx Firefox, som har en million tilpasningsmulighed via diverse plug-ins. Både browseren og de mange mange plug-inns er lavet af computerentusiaster, idealister og kreative sjæle.
Man behøver på ingen måde at være specielt dygtig til computere for at installere en anden browser plus plugin, og selvom man skulle forsøge sig med en ekstra browser, så fungerer ens nuværende browser jo stadig, så man kan vælge den til enhver tid.
Et kvarter til 20 minutter så kan man være fri for reklamer på skrivunder-net og alle mulige andre steder :-)

Mvh
Dorthe