Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #7696 Facebook

2014-01-27 09:57

Iamlovelight Ing DONG-SALG - AFTALT SIDSTE ÅR VED BILDERBERG-MØDE?

Her er den officielle gæsteliste fra Bilderbergmødet 2013, fra den anerkendte avis "The Telegraph". Som det kan ses er både Bjarne Corydon og Peter D. Sutherland, præsidenten for Goldman Sachs på listen. Og stadig er folk overbeviste om at magtfulde mennesker, aldrig kunne drømme om at lave aftaler f.eks. ved hemmelige møder som Bilderberg møderne.

Her er endnu 2 artikler om Bjarne Corydons hemmelige deltagelse i Bilderberg-mødet:
Information: http://www.information.dk/telegram/462563



Den nye Offentlighedslov beskytter ministre mod at journalister og borgere får agtindsigt, så vi ved faktisk ikke, hvad som blev aftalt sidste år ved Bilderberg-mødet. Journalister og borgere, som har spurgt ind til emnet, har fået afslag.

For flere og flere mennesker bliver en større sandhed blotlagt; nemlig at DONG-salget til Goldman Sachs sagtens kunne have været aftalt året før. Præcist på samme måde, som det kom frem under lærerkonflikten, at den faktisk var planlagt i detaljer året før af regeringen, specifikt af Bjarne Corydon.

Hvor meget skal der til, før danskerne kommer op af stolene og faktisk gør noget, for at fortælle politikerne, at de er folkevalgte og derved arbejder for helheden?

Overvej gerne at skrive under her: http://www.skrivunder.net/nej_tak_til_statens_salg_af...

Over 135.000 danskere har på rekord-tid skrevet under. Danmark sender dermed et hurtigt og meget klart nej til politikerne! Men spørgsmålet er, om politikerne vil lytte?

Overvej også gerne (ud over at skrive under) at deltage i demonstrationen på Christiansborgs Slotsplads onsdag d. 29. kl. 16:00:


MKH Jens/ selvet .dk ...og jeg er enig!

Corydon skal deltage i hemmeligt storpolitisk logemøde
Finansministeren skal på et lukket møde diskutere verdens tilstand med andre politikere og erhvervsledere.