Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #7187 Re: Der er så mange penge under bordet i det her!

2014-01-26 22:28

#7166: - Der er så mange penge under bordet i det her! Der er SÅ mange penge under bordet i det her. Hvorfor skulle de ellers blive ved med at stå fast på noget som er så uønsket af den danske befolkning. Hvorfor er der overhovedet noget der hedder fortrolige oplysninger i denne her sag. Hvad er det som vi ikke må høre? Det er folkets rigdom de selv nu vil stikke snablen i og trække fra så de kan leve i sus og dus til deres dages ende.

Enig. Da TDC blev solgt, gik Dyrhmose ud og fortalte at han havde fået penge for at sælge TDC. At han så huskede forkert og beløbet viste sig at være 3 gange større end hans udsagn, må være hvad det være vil. Men også købet af IC4 stinker langt væk af returkommission. Hvorfor skulle vi ellers blive ved med at holde fast i nogle togsæt, der aldrig kommer til at køre optimalt? Havde det været et ganske almindeligt firma var købet for længst ophævet, men der er nogle der er højt på strå som har fået en masse penge, og derfor skal handlen gennemføres, kosste hvad det koste vil.

Det er nøjagtig det samme med DONG. Selskabet SKAL sælges til GS, da der er nogle der enten allerede har fået eller i hvert fald har fået lovning på en kæmpe pose penge, så de kan leve i sus og dus resten af livet.