Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #4925 Fra Facebooksiden

2014-01-26 04:37

Robin Frederiksen
Følgende er en lidt lang udredning, men prøv at læse med til sidste punktum. På forhånd tak.

Hvis du som jeg forgæves har forsøgt at finde en fornuftsbaseret logik bag regeringens overdrevne insisteren på at ville indgå en aftale med en række kapitalfonde placeret i skattely, eller mere generelt har undret dig over hvorfor regeringen overhovedet ønsker at afvikle statens ejerskab af national infrastruktur, som i sidste ende kun tjener auktionærer og investorer, og således ikke har dig og resten af de danske energikunder som sit vigtigste hensyn, og ligesom jeg slet ikke forstår hvordan eller hvorfor det altsammen sker og er iværksat på trods af advarsler og undren fra en lang række eksperter (og politikere fra egne rækker), så tror jeg, at en stor del af svaret skal findes i det ikke mediedækkede faktum, at ledende politikere sammen med ledende finansfyrster og koncernejere hvert år mødes i en lille lukket klub kaldet 'Bilderberg'.

Her diskuteres og fastsættes den politiske diskurs for EU (og Danmark) samt store dele af verden - helt uden for referat og mediedækning vel at mærke. Hvorfor jeg tror svaret skal findes her, skyldes bl.a. Helle Thornings ko-vending i forhold til sin tidligere eksplicitte modstand overfor netop Goldman Sachs-lignende kapitalvampyrer. Ét møde i Bilderberg og kvindens holdning er vendt 180 grader. Er det fordi hun er nem at manipulere? Det tror jeg faktisk ikke. Tror faktisk hun er skræmmende intelligent - selvom det er så nemt at mene det modsatte. Lad mig uddybe:

I dagens økonomi- og markedsorienterede verden kæmpes der nemlig krige, som dog ikke involverer militærpersonel og -materiel. De udkæmpes i stedet bag tastaturer og via. investeringsfonde. Det er her, at jeg tror svaret ligger gemt, for hvilke trusler kunne verdens mægtigste mon finde på at bruge, hvis små lande som DK ikke makker ret i forhold til de retningslinjer Bilderberg-gruppen igennem mere end et halvt århundrede har strikket sammen? Danmark er trods alt, hvordan vi end vender og drejer det, i dag afhængig af investorernes interesse og lyst til at investere penge i det danske samfund. For mig er det derfor på den baggrund ikke svært at forestille sig hvordan de samme investorer let kunne miste den lyst, hvis de altså fik direkte besked herom. I dag sidder trods alt kun et meget lille antal selskaber på al produktion og handel. Det er et relativt lille netværk - skræmmende småt faktisk - og fra spindets midte er de fleste repræsenteret og inviteret til at deltage i Bilderberg-møderne. Konspiration? Måske... men der er sgu et eller andet i gærde, som jeg synes bedst kan forklares (og forstås) ud fra et sådan ræsonnement.

Læs evt. selv mere om Bilderberg i følgende informationspakkede artikel:
http://stikimod.dk/2013/03/16/bilderberg-nar-en-myte-bliver-virkelighed/

Bilderberg - når en myte bliver virkelighed - Netavisen STIKIMOD
stikimod.dk
Bilderberg – når en myte bliver virkelighedaf Tommy Hansen, 16 mar 2013 08:00, opdateret: 5 apr 2013 12:47Bilderberggruppen blev i årevis holdt hemmelig. Når den blev påpeget i artikler og bøger, blev det tilbagevist som konspirationsteori, og enhver beretning blev frem til 90′erne betegnet som en m...
Del · for 12 timer siden
Shais Anees, Christel Mayland Jensen og Anna Katarina Andersen synes godt om dette.

Shais Anees : Flot og udførlig skrivelse omkring de evt. faktiske faktuelle 'kræfter' der er på spil
for 2 minutter siden · Synes godt om