Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #4913

2014-01-26 03:28

MIN FACEBOOK-STATUS OPDATERING 26.1.14:

DERFOR SIGER JEG KLART 'NEJ' TIL STATENS DONG-SALG! DET SIGER NEMLIG DING DONG TIL HJERNEN OG AL SUND FORNUFT!

Fordi det grundlæggende er så åbenlyst forkert og uretfærdigt, at det næsten er for vandvittigt at tro, at en sådan handel kan lade sig gøre til offentlig skue med vores folkevalgte politikere, der skal tage folkets interesser, er hermed så en klar opfordring til at skrive under og vise vore kære politikere, at det de har gang i, det er bare ikke i orden!

Det taler nemlig imod al fornuft, at sælge hele Danmarks energiselskab, DONG, til en bank, der åbenlyst har gang i skuffeselskaber og skattely, hvormed danske kroner fra hele Danmarks befolkning næsten stensikkert med garanti aldrig lander i Danmark, men uden for rigets grænser, og endda uden at betale skat!

At selvsamme bank, så er med til at finansiere klyngebomber, som vi i Danmark har skrevet under på at boykotte, gør det kun endnu mere forkasteligt og dobbelt moralsk! Ikke kun over for os selv, men også vores kære medmennesker, som må lide døden pga. klyngebomber, i værste fald ufrivilligt medfinanseret af hele Danmarks befolkning, der ikke har anden mulighed end at betale! For ellers er der ingen energiforsyning!

At Goldman Sachs så også bærer en stor del af skylden over finanskrisen, gør det kun endnu mere ubegribeligt og hører ingen steder hjemme!

Det er absolut ingen handel, som bør finde sted! Og da slet ikke, når Goldman Sachs får sådan en favoribel aftale, at kunne få indflydelse på hele den danske energisektor, som havde den 33% af alle aktier, selvom det reelt ikke er sandt.

At staten på denne måde går efter sølle 10 mia. kr. ekstra i statskassen på bekostning af al det, taler imod al fornuft!

Derfor har DU og jeg nu mulighed for at vise vores utilfredshed med dette over for vores politikere!

Så skriv under nu, hvis du ikke vil være med til:
- at finansiere skattely!
- at finansiere skuffeselskaber!
- at danske kroner strømmer ud af Danmark på åbenlys ulovlig vis!
- at medfinansiere klyngebomber der allerede er bandlyst!
- at støtte fuldstændig sløset brug af en stor del af pengemidlerne og majoriteten af finansielle markeder, som var skyld i finanskrisen!

(Del denne status, så vi sammen kan vise vores utilfredshed med det, som netop nu er forestående og taler imod al sund fornuft! For hvis ikke vores politikere kan se det, så må vi så sandelig få dem til at se det! Det er det mindste vi kan hjælpe dem med.)

- Shais Anees